Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Vrijdag 1 december 2023, 20:00 - 21:45 uur

Putten, Oude Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Putten, Oude Kerk, vrijdag 1 december 2023, 20:00 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Lidy
Genoten van een fantastische avond. Om samen te zingen en te luisteren naar liederen ter ere van God. Ik hoop nog veel van jullie concerten mee te maken.
Bea
Genoten. Het was geweldig. En heerlijk gezongen!
Anneke
Wat een geweldige avond!!! Dankbaar dit mee te kunnen en te mogen maken.
Xxx
Fijne en gezellige avond gehad. Veel liefdevolle warmte gevoeld. Een avond om rondom kerst zeker te herhalen. Omdat iedereen zelf mee kan zingen wordt het extra gezellig.
Dirk-Jan
Wat een geweldige avond! Echt geweldig hoor. Mirjam betrok iedereen bij de band en is super enthousiast. We hebben echt genoten!
Jan-Cees Van Der Velden
Heerlijk gezongen met elkaar, prachtige kerstliederen.Wat een feest om God te loven te prijzen en Hem te eren dmv dit concert. Groot compliment voor de complete band incl. verlichting en geluid. Top, Dv volgend jaar weer van de partij.
Koos Bezemer
Grandioos concert. Neuronen musici die vrijmoedig over Gods koninkrijk spreken en zingen. Uitverkocht huis. Mooie liederen.
Sylvia
Prachtig. Leuk de afwisseling tussen samenzang en luister lied . Mooie akoestiek.
Susanne En Wijnand
Wat een mooie avond ter Ere van God, samen in Zijn naam op weg naar Jezus komst. Wat een diversiteit aan musicale talenten binnen Sela. Wij zijn dankbaar en vol van het prachtige concert in Putten ❤️
Janny
Bijzonder waardevolle mooie en warme avond gehad in de Grote Kerk van Putten. Wat kan SELA toch prachtig zingen en spelen ????????❣️ Kippenvel zo schitterend ????❤️
Martwilda Mostert
Wat was het weer een fantastische avond. Wij hebben weer genoten van Sela. Erg dankbaar en waardevol. Onze houvast in mooie tijden ,maar ook in moeilijk tijden❤❤
Johan
Het was een geweldige avond! We hebben er weer erg van genoten. Zingen tot eer van God. We hopen nog vaak te komen luisteren en zingen.
Nico
Het was fantastisch! We hebben ervan genoten om met een volle kerk op deze manier God groot te maken. Toen we het lied zongen met 'engelen en mensen samen' kreeg wij beiden kippenvel, en stelden we ons voor, dat engelen boven ons meekeken en meezongen.
Joyce
Het was een prachtige dienst! Mooie afwisseling in liederen mee zingen en luisteren.
Henrike
Het was GEWELDIG ❤️❤️ wat kunnen jullie prachtig zingen en musiceren. Graag tot een volgende keer!

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.