Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Donderdag 7 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Gorinchem, Grote Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Gorinchem, Grote Kerk, donderdag 7 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Kees
Mooi, rustige nummers
Hanneke
Genoten van de mooie liederen, samenzang en muziek. Prachtig om met zoveel mensen samen te zijn en stil te staan: God is met ons!
Joost
Prachtig concert! Mooi om zo al naar kerst uit te kijken en in de kerst stemming te komen en te vieren dat God mens werd in Jezus en naar zijn schepping kwam om ons te redden!
Sandra
Prachtig! Enorm genoten van de mooie muziek en (samen)zang.
Jenet
Het was zo mooi! Prachtig zuiver gezongen en de muziek erbij! We zijn er door geraakt!
Els
Wat een mooie liederen, zo prachtig gezongen en bespeeld! Een boodschap van Licht en Hoop. Dank voor wat jullie uitdragen!
Petra
Echt geweldig! Zo van genoten!
Marloes
Het was een geweldige avond! Mooie liederen, licht en geluid kwam goed over. Onwijs genoten en de kracht van het samen zijn en samen zingen ervaren
Heime
Heel mooi concert! Mooie liederen, mooi gezongen, mooie combinatie van meezingen en luisteren. Bovendien 'liturgisch' ook goed in elkaar, ik heb ervan genoten de paaskaars te zien branden en boven mezelf uitgetild te worden.

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.