Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Zaterdag 9 december 2023, 15:30 - 17:15 uur

Rouveen, Hervormde Kerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Rouveen, Hervormde Kerk, zaterdag 9 december 2023, 15:30 - 17:15 uur

Reacties van bezoekers

Marianne
Het was een prachtige mix van oud en nieuw, luisteren en meezingen. Wat een gave interactie met de kids! En wat miste ik de bovenste van Kinga bij het lied Kyrie Eleison.
Martje
Top! We hebben er van genoten. Alle eer aan God.
Violeta H.
Vanaf de ingang begonnen mijn benen al te trillen van al die emoties. EINDELIJK, dacht ik bij mijzelf! Ik zing mijn hele leven, de muziek is mijn leven gewoon. God zegent jullie allemaal in alles wat jullie doen. Vanaf het geluid tot aan degene die orgt voor een praatje bij de deur.
Henk
Bedankt voor de fijne bemoedigende woorden en liederen. Ga zo door
Martijn
Super tof weer, mooi om wat nieuwe nummers te horen. We hebben ons de longen uit ons lijf gezongen, wij komen zeker vaker terug!
Mirjam
We hebben enorm genoten! Als gezin naar dit concert Het eerste concert voor de kinderen (8,7,5jr), ze vonden het super mooi. En wij misschien nog wel meer… Bedankt allemaal!
Chiel
Prachtige kerstviering. De blijheid/spontaniteit spat er vanaf. Ga zo door!
Roel
Genoten,fijne middag gehad. Voor herhaling vatbaar.Kom maar gauw weer terug.wij wachten met smart.
Rianne
Het was een geweldig concert. Ontzettend genoten van de liederen. Heel fijn om zo met elkaar God te prijzen.

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.