Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Dinsdag 19 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, dinsdag 19 december 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Kirstie
Het was weer heerlijk genieten!
Anne-Marije
Het was een hele mooi avond. En hier erg van genoten! Was mooi om met zoveel mensen samen te zijn. (pauze mag wel iets korter, duurde best lang)
Immanuel
Erg mooi gr Immanuel
Corrie
Prachtig, we hebben genoten! Fijn meegezongen en geluisterd, ook weer mooie nieuwe liederen gehoord. Dank jullie wel.
Paul
Laurenskerk is prachtige locatie om met zoveel gelovigen te zingen met en luisteren naar Sela. Mooie actualisering van oudere teksten voor de zingaarheid met zoveel mensen en diepgravende nieuwe liederen. Op naar het Paasconcert.....!
Nelly
Het was een prachtige avond.. Heerlijk meezingen en ook luisteren naar al die mooie liederen..
Jannette
Prachtige kerstliederen en alle muzikanten hebben zo mooi gezongen/gespeeld,een avond met een gouden randje????
Paul
Het was weer een prachtige avond!!! Een heel goede harmonisatie van stemmen en instrumenten. Een goede afwisseling van meezingen en luisteren, van bekende en nieuwe liederen, van ernst en luim. De Laurenskerk is voor dit soort concerten een heel goede entourage.
Anneloes
Het was een indrukwekkende mooie avond (ook namens onze meiden van 10 en 13 jaar). Vol lofprijzing, bezinning, luisteren, en genieten zo met elkaar. Heerlijk om God alle eer te geven die voor Hem bestemd is. De pauze was voor ons wat lang, maar snap dat jullie ook even pauze nodig hebben. De ontvangst was ook goed. Zegen voor jullie en een ieder die aanwezig was
A.Kaptein
In 1 woord fantastisch!!.maar ook prachtige plaats(ivm rollator
Tineke
Was erg mooi. Alleen een vraag, waarom duurt de pauze zo lang. Mag wat mij betreft de helft korter
Eva
Was weer een heel mooi concert met mooie nummers. Ook fijn om altijd zelf mee te mogen zingen en dan in zo'n mooi kerk. Heel fijn en inspirerend.
Marleen
Schitterend concert. Zo mooi gezongen en met al die instrumenten, ik heb genoten. Goeie balans tussen samen zingen en luisteren.
Siebe
Dona nobis pacem. Geef vrede Heer! Een gebed voor alle mensen in nood en voor onszelf. Het was een mooi concert.
Herman En Agnes
We hebben genoten. De liederen en de muziek. Geweldig. Vooral dat nieuwe lied Immanuel, ik herkende zoveel in de tekst. Gezegende kerstdagen allemaal.
Cor
Prachtig dat lied van Iedere nacht verlang ik naar u O God, taize- achtig en dan vermengt met de schriftlezing. De eerbied waarmee het gezongen en ontvangen wordt : prachtig ! Dank voor jullie concert met daarin de dank aan God. Zegen voor jullie.
Monica
We hebben weer Genoten!
Helma Breugem
We hebben genoten; alleen de pauze is echt te lang. We zaten om 19.15 uur en dat is niet erg voor een goede plek maar als dan de pauze een half uur duurt dan is het net te veel en dit was vorig jaar precies hetzelfde! Mag zeker 10 minuten korter. Verder genoten zoals altijd hoor.
Margriet Goudriaan
Prachtig concert, heel erg genoten!
Jannie
Een prachtige avond tot Eer van onze grote God. En het samen zingen en luisteren is ook geweldig

Info

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,

en men zal Hem de naam Immanuel geven,’

wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

NBV21, Mattheus 1 vers 23

Sinds de 4e eeuw na Christus, ergens tussen het jaar 300 en 400, vieren christenen samen de geboorte van Jezus. Vanaf dat moment zal die rijke belofte uit het boek Jesaja, herhaald door de evangelist Mattheus, hebben geklonken. Jezus is geboren, Gods grote belofte is vervuld.

Voor wie nog niet eerder is geweest: een kerstconcert van Sela is een avond waar we samen deze magnifieke gebeurtenis herbeleven. Verstild, intiem, groots en feestelijk. Een (meezing)concert waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen.