The Bowery & Elise Mannah: Christmas Dinner Concerts

Gouda, De Theaterbakkerheij (Dubbel), dinsdag 12 december 2023, 19:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elise Mannah en The Bowery voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Chris
Een heerlijke verwenavond. Voor het eerst kennis gemaakt met the Bowery en Elise Mannah, en dat is prima bevallen!
Eveline
Geweldige, sfeervolle avond met mooie muziek en heerlijk eten!
Bert Vane
Euhhh hoe wij( mijn vrouw en ik) het vonden?? Ronduit....UITSTEKEND. Ik met de zanger na afloop gesproken, en nogmaals een dik compliment gegeven. En gezegd dat hij zo'n beetje dezelfde stem heeft als de leadzanger van ...Mumfurd& Son.
Onno
Een heerlijke avond. Mooie goede muziek maar ook lekker eten. Gezellige sfeer en zeer vriendelijke mensen. Kortom voor herhaling vatbaar. Goede opmaat naar Kerst !!!
Karin
We hebben genoten! Een kleine opmerking betreffende het geluid: het kostte me af en toe moeite om de teksten te verstaan die werden gezongen. De band was daarbij net iets te hard tov de zang, vooral bij de wat stevigere nummers. Verder helemaal oke
Jan Bellinga
Superavond, dit was de tweede keer bij Christmas Dinner, goede muziek en service!

Info

Na het grote succes van de eerste Christmas Dinner Concerts vorig jaar keren The Bowery & Elise Mannah terug op het podium voor maar liefst 5 edities van dit avondvullende kerstevent.

In De Theaterbakkerheij in Gouda komen van 8 t/m 13 december twee elementen samen die je het ultieme kerstgevoel bezorgen; geweldige (kerst)muziek én een heerlijk kerstdiner waarbij je de hele avond verrast en verwend wordt. The Bowery en Elise Mannah zorgen, samen met een geweldige band, voor een uniek muzikaal kerstprogramma waarin ze naast hun eigen repertoire ook de mooiste kerstnummers zullen laten horen. De Knusse Keuken verzorgt een smaakvol vier-gangen-diner en gastheer Arjan schenkt zijn lekkerste wijnen. Een ontspannen avond genieten samen met je geliefde(n), vrienden, familie of collega’s.

Alle bezoekers van de eerste editie in 2022 waren het er unaniem over eens; het Christmas Dinner Concert is een uniek concept, een muzikale en culinaire belevenis, waarbij alle zintuigen én emoties worden geraakt. Ontroerende luisterliedjes, saamhorige meezingers, diepgang, humor, warmte, het kerstgevoel en samen genieten; alles komt in één avond voorbij.

Voor de Christmas Dinner Concerts worden speciale arrangementen geschreven, waarin de bijzondere stemmen van Rokus en Elise ook regelmatig samen te horen zullen zijn. Ze worden daarbij begeleid door de geweldige vaste band van The Bowery, maar er zullen zeker ook een aantal verrassingen op het podium voorbij komen. Tussen de optredens door worden heerlijke gerechten geserveerd.

De Theaterbakkerheij in Gouda is voor zowel The Bowery als Elise Mannah én hun publiek inmiddels een vertrouwde plek waar alles altijd op zijn plek valt. Toen Elise tijdens de theatertour van The Bowery als verrassing opkwam voor een bijzonder duet met Rokus, ontstond er een bijzondere klik en werd het idee voor de Christmas Dinner Concerts geboren. De theaterzaal wordt voor deze serie omgetoverd tot een sfeervol kerstrestaurant, waarbij bezoekers aan kleine tafeltjes rond het podium worden geplaatst. Sfeervol en intiem, met volop tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van de muziek.

Per concert zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. De ticketprijs is een all-inclusive prijs voor het concert, het diner en alle consumpties. De organisatie zorgt ervoor dat het aantal personen van de boeking bij elkaar wordt geplaatst, of je nu samen, met een groep vrienden of al je collega’s komt. De mogelijkheden voor speciale dieetwensen zijn op deze locatie helaas beperkt. Heb je vragen over de avond of de invulling mail dan gerust met de organisatie via arjan@deknegt.nl