Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 15 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Papendrecht, Theater de Willem

Timzingt - Laatste Wil

Papendrecht, Theater de Willem, woensdag 15 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Herma
Weer genoten voor de 2de keer geweest! Prachtige boodschap........dankjewel Tim!
Magdalena
Wat een geweldige voorstelling was dit weer, hoe verzint Tim het allemaal, echt super knap in elkaar gedraaid. Wat een herkenbare dingen kwamen er naar voren, echt ontzettend veel gelachen. Een echte aanrader, kan niet wachten op een nieuw verhaal!
Eric Vd Boom
Geweldige voorstelling! Confronterend grappig en zeer actueel! Hartelijk bedankt voor het inzicht wat we allemaal kunnen gebruiken. Ps: ik ga belletje trekken…
Erik
Mooie avond gehad, met volop lachsalvo's en herkenbare actuele situaties en gemeenschappelijke herinneringen. En tegelijk ook een serieuze ondertoon die nooit te zwaar of moralistisch wordt. Heel knap gedaan.
Hans
Fijne avond gehad. Humor wat schuurt maar niet kwetst. En er zat nog een goede boodschap in. Tim verdient meer bekendheid.
Joke De Neef
In één woord fantastisch!!!!!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”