Family Event Zeeland 2024

Vrijdag 3 mei 2024, 10:00 - 21:00 uur

Goes, Zeelandhallen

Family Event Zeeland 2024

Goes, Zeelandhallen, vrijdag 3 mei 2024, 10:00 - 21:00 uur

Info

Een event voor jong en oud. De christelijke identiteit, in de breedste zin, is wat ons verbindt en centraal staat op dit event. Droom jij van de laatste trends, die perfect passen bij jou en je gezin? Dan is Family Event Zeeland op 2, 3 en 4 mei echt iets voor jou!

120 standhouders, 7500 bezoekers, 10.000 m² oppervlakte

Shop de allerleukste gadgets en ga langs in de stands waar de nieuwste mode voor het nieuwe seizoen te vinden is, Mooie boeken, een goed gesprek of omarm één van de goede doelen.

Mannen! Speciaal voor jullie op het event; de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie, auto’s en bouwen. Laat je verrassen door de nieuwe technologie en gadgets.

De kinderen hebben we hoog op ons lijstje staan. Van schaatsen tot spelen in het zand of tokkelen over het event heen. Zij zullen zich niet vervelen!

Op het Family Event introduceren we een unieke en dynamische aanpak: Vier pleinen, elk gewijd aan een seizoen, barstensvol activiteiten en verrassingen! Elk plein brengt de sfeer en charme van zijn eigen seizoen tot leven en biedt een scala aan boeiende activiteiten die perfect aansluiten bij de unieke thema’s en trends van de Lente, Zomer, Herfst en Winter.

Ontdek meer op familyeventzeeland.nl

Diepgang en verbinding staan centraal op onze beurs. Naast alles voor het fysieke welzijn is er ook volop aandacht voor de innerlijke mens. Omzien naar elkaar is belangrijker dan ooit. Je kunt je laten inspireren door coaches, kennismaken met hulporganisaties en goede doelen, of je verdiepen in geestelijke lectuur. Hier is ruimte voor reflectie, groei en het versterken van jouw geloof, de band met jezelf en anderen.

Met een scherpe focus op duurzaamheid en innovatie heeft deze christelijk georiënteerde lifestyle beurs alles in huis om jouw gezin een boost te geven.