CRN Reunion 2024 - One More Song

Ennepetal (DE), Haus Ennepetal, zaterdag 27 april 2024, 16:00 - 23:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van CRN Reunion voor nieuwe data.

Info

One More Song - Vijf Decennia Muziekgeschiedenis

De reis door vijf decennia christelijke muziek gaat verder. Op 27 april 2024 zullen zeven bands optreden in 'Haus Ennepetal', die veel herinneringen oproepen aan eerdere optredens op Christmas Rock Night.

De verwachtingen zijn hoog voor de tweede 'One More Song' met optredens van Jerusalem uit Zweden en Semaja uit Hannover. Ulf Christiansson presenteert in het 49e jaar van de Zweedse hardrockband het nieuwe album 'Stygn'. Markus Egger brengt SEMAJA, veertig jaar na hun afscheidsconcert op CRN 1984, nogmaals op het podium met vier originele en twee nieuwe muzikanten. Bands zoals de Electrics of Split Level hebben meer dan tien keer op de CRN gespeeld. Een ander hoogtepunt is de reünie van de Nederlandse ska-band Make Up Your Mind, die in het eerste decennium van de jaren tweeduizend op bijna elk christelijk festival te zien was. De band komt met de originele zanger Nicky Regelink naar Ennepetal.

Zaterdag 27 april 2024, 16:00-23:00 uur: Jerusalem, Split Level, The Electrics, Semaja, Make Up Your Mind, The Sweet Sorrows, Die Ehrlichen Arbeiter. 


Zie ook reunion.christmasrocknight.de en www.facebook.com/christmasrocknight