The Bowery: All You Weary-Tour

Kampen, Stadsgehoorzaal Kampen, woensdag 26 maart 2025, 20:15 - 22:15 uur

Info
Tickets
Contact

Toen Rokus Maasland, zanger van The Bowery, vorig jaar in Nashville was had hij een missie: Een EP schrijven en opnemen, getiteld: “All You Weary” met daarop zes songs gebaseerd op Psalm 13. Hij besloot dit te doen aan de hand van fictieve verhalen. De karakters uit deze verhalen kwamen door die songs zo tot leven dat Maasland de verhalen uitschreef en samen met de liedteksten in een boek uitbracht (“Allen Die Vermoeid & Belast Zijn”).

Dit najaar en het voorjaar van 2025 gaat The Bowery, vergezeld van een band met topmuzikanten, de theaters in. Reis mee door de Country- en Americana invloeden van de muziek en laat verhalenverteller Rokus je meenemen naar een plek van hoop en geloof te midden van gebrokenheid. Een avond waarop niet alleen de nieuwe Nashville songs met bijbehorende verhalen langskomen, maar waar natuurlijk ook de bekende en minder bekende The Bowery songs in een nieuw jasje worden gestoken. Je ziet The Bowery, je hoort Nashville. Reserveer nu je tickets voor de “All You Weary”-Tour

Video playlist


Data en locaties

The Bowery

The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016. Met de kenmerkende rauwe stem van zanger Rokus Maasland, staat The Bowery garant voor songs over het leven zoals velen het kennen. Puur en met een rauw randje.Uitgelicht

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Irma Dee - De Vlieger En De Vanger - Theatraal concert

Na de succesvolle presentatie van 'De Vlieger en De Vanger' dit voorjaar lanceert Irma een vervolg van vier concerten dit najaar. Laat je meenemen in dit uitbeeldende en prikkelende verhaal.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833