LOVE LOVE 2024

Veenendaal, De Basiliek, zaterdag 9 november 2024, 19:30 - 22:00 uur

Info
Tickets
Contact

LOVE LOVE is een inclusief evenement waarin we in alle diversiteit en veelkleurigheid samen Gods liefde voor iedereen willen vieren, of je nu hetero, gay of transgender bent. Iedereen is welkom aan de tafel van Jezus!

Ook voor deze editie hebben we weer een mooie line up voor je samengesteld. Ridder van Kooten en Mitch Wolterink zijn weer van de partij. Maar dat is nog niet alles – ook Hanne de Vries en Marcel en Lydia Zimmer zullen een gastoptreden verzorgen. En we hebben een speciale gast uit Amerika: Trey Pearson, bekend van het nummer ‘Hey Jesus’ komt speciaal voor LOVE LOVE naar Nederland! Uiteraard zal de LOVE LOVE band de avond muzikaal omlijsten. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van Roberto Rosso!

Tijdens de avond is er een korte overdenking van Tom Mikkers en de presentatie van LOVE LOVE is in handen van Joram Kaat.

God loves us.

We love God.

God is love.

LOVE LOVE!

Data en locaties

Love Love 2024Uitgelicht

Schrijvers voor Gerechtigheid & koor

Schrijvers voor Gerechtigheid organiseert in samenwerking met Rineke de Wit een prachtig concert mét projectkoor. En daar kun jij bij zijn!

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Ars Musica: Fanny en Felix

Felix Mendelssohn en zijn zus Fanny hadden een muzikale zielsrelatie. Ars Musica plaatst Fanny waar ze hoort: tussen de groten van haar tijd.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833