Sela - Ik zal er zijn

Vrijdag 15 november 2013, 20:00 - 22:30 uur

Zwolle, WRZV-hallen

Sela - Ik zal er zijn

Zwolle, WRZV-hallen, vrijdag 15 november 2013, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

G&G
Lieve mensen van Sela.Wij hebben een geweldige avond gehad.Het heeft ons goed gedaan.Snap even niet het commentaar van dat niet elk lied op de beamer hoeft.Ik had juist bij dit concert zoiets van:ook wel fijn dat er niet bij elk lied wordt meegezongen.Blijkbaar zaten wij op de goede plek...En werden we vanzelf stil en wisten we wanneer we wel en niet hoefden mee te zingen.Normaal gesproken is Sela bijna alleen maar samenzang.Gods zegen samen.
Marianne
Geweldig genoten met dochter, schoondochters en kleindochters. Dank U God, dat we samen mochten zingen tot Uw eer.
Willie
Het lijkt wel of de muziek en de teksten elk concert mooier worden. ;) Genoten!
Irma
Hele mooie avond, dank voor de mooie liederen en muziek sela, ook het meezingen was heel fijn! Fantastisch, ga zo door!
Sandra
Het was een geweldige avond, om zo samen te mogen zingen met heel veel christenen tot eer van God!
Catharinus
Geweldig genoten! Heerlijk om zo samen 'ik zal er zijn' ter prijzen! Een voorproefje van hoe het in de hemel en op de nieuwe aarde zal zijn!
Erika
Supergaaf. Wat heb genoten. Gaaf dat we op deze manier God mogen loven en prijzen.
Marian
Super avond gehad! Erg genoten!
Daniëlle
Prachtige avond, vooral het eerste nummer die mij onbekend was maar voor kippevel zorgde. Wat ik wel jammer vond was dat de zaal bij alle liederen mee zong, dat maakte het meer een samenzang dat concert. Afwisseling daartussen was fijner geweest dan kon je nog meer genieten van de bijzondere stemmen van Sela. Misschien een tip om niet alle liederen op scherm weer te geven en duidelijker aan te geven wat samenzang is en wat niet. Verder was het een mooie avond!
Jos&jeannet
Was een prachtige avond....!!!
Roelie
Ik ben net als het begin lied, er nog stil van. Zulke prachtige liederen.
Harm
Bedankt, een gezegende avond gehad
Patrick
1 woord : geweldig
Jan
Geweldig genoten van deze avond; had nog wel wat langer mogen duren. Goed begin ban het weekend.
Marjan
Het was een heerlijke avond. Prachtig om met zóveel mensen te zingen tot eer van onze HEER! Hij, de grote Ik zal er zijn, komt toe álle lof, dank, eer en glorie! Amen
Annelies
Genoten van een heerlijke avond met prachtige, dit keer inderdaad meest ingetogen muziek. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lilian & Joey
Indrukwekkend en inspirerend, een avond om helemaal warm van binnen van te worden. Bedankt dat jullie je talenten zo willen inzetten om God te eren. Door jullie missie word ik gesteund in mijn eigen missie om meer van dit soort muziek in onze kerk te introduceren.
Paulien
Super mooie avond gehad, enorm genoten van jullie! Misschien een tip voor een volgende keer. Vond het soms jammer dat bij elk nummer de zaal ook meezong, zou ook mooi zijn als jullie af en toe een nummer zelf zingen, want jullie kunnen dat zo goed!! Misschien niet altijd de tekst beamen.
Alies
Heel mooi, ik kwam helemaal tot rust. De "ingetogen" sfeer vond ik zelf erg prettig. Daarnaast waren er ook nummers waarin je je kon laten gaan. Vanaf het moment dat de CD uitkwam ben ik erg geraakt door het nummer: "Ik zal er zijn"
Bert
Het was een geweldige avond!

Info

Dit concert is helaas volgeboekt. Reserveer vast voor een Paasconcert, zodat je straks zeker bent van plaatsen.

Pasen met Sela, ben je er ook weer bij?

Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht! Reserveer nu