Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Elise Mannah & Janine - Theatertour 'Bladgoud'

Kampen, Stadsgehoorzaal, dinsdag 22 oktober 2013, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Janneke
Super gezellig ongedwongen, muzikaal uitstekend verzorgd! Gegoten in een gezellige entourage, kortom ik heb genoten met mijn dochter1
Jannie
Zo verrassend, Janine wat jazzachtig en Elise met gevoelige liedjes, ik heb genoten. Wat een prachtig avondvullend programma hebben ze gemaakt en zo afwisselend.
Gert
Een leuke bijna intieme setting, mooie aanvulling van elkaars stijlen en stemmen. Ook leuk was de interactie met het publiek en de band. En niet onbelangrijk: nog even gezellig na gekletst. We gingen zingend weer naar huis en konden terugzien op een super-avond! Janine en Elise heel erg bedankt!!!
Heleen
Elise Mannah had ik al vaker gezien en gehoord, maar nog nooit zo dichtbij! Wat een stem, ik ben een grote fan! Janine Beens vond ik ook heel verrassend, haar kende ik nog niet. Dank jullie wel, dames, voor dit intieme concert!

Info

Eenheid in verscheidenheid. Zo zou je de theatertour 'Bladgoud' van Elise Mannah en Janine kunnen omschrijven. Allebei hebben ze een eigen stijl, een uniek stemgeluid en volgen ze graag hun hart. Wat hen aan elkaar verbindt delen ze graag met hun publiek: de liefde voor taal, hun geloof en de passie voor muziek. 'Bladgoud' is een bijzondere concertreeks langs kleine zalen en theaters. Met een programma dat niet uit twee losse delen bestaat maar dat wonderschoon in elkaar verweven wordt. Het zonlicht breekt door en verandert het herfstbos in een gouden decor vol ontroerende luisterliedjes, jazzy balads, heerlijke swingers en intieme verhalen over alledaagse bijzonderheden. Ondersteund door Jan-Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (Contrabas) en Jeroen Vrolijk (percussie) wordt het een concert met een gouden randje. Mis het niet!