Sela - Ik zal er zijn (middagconcert)

Zaterdag 23 november 2013, 15:30 - 18:00 uur

Delft, Zuiderkerk

Sela - Ik zal er zijn (middagconcert)

Delft, Zuiderkerk, zaterdag 23 november 2013, 15:30 - 18:00 uur

Reacties van bezoekers

Peter En Annemarie Harmsen
Jullie puurheid en passie raken steeds weer. Dat jullie alleen Nederlands zingen is een grote pre. Fijn hoe de kinderen bij het concert werden betrokken. Misschien een idee om eens een speciaal nummer voor hen te schrijven. Gods zegen bij jullie werk.
Paul Brussee
Geweldige middag gehad. Het is allemaal zo echt en eerlijk. Ik bid en hoop dat God SELA nog lang mag blijven zegenen en dat we mooie nieuwe liederen met diepgang mogen blijven ontvangen. De kinderen kregen ook goede aandacht en zij zijn de toekomst van Gods kerk.
Anja, Yasmine En Soraya
Het was super! Zo leuk dat de kinderen mee mochten doen. Fijn om zo samen te zijn en God te eren.
Yvon
Vanmiddag GENOTEN van Sela, heerlijk gezongen, een boost voor geloof, bemoediging en kracht. Dat hadden we net even nodig! Sela, bedankt!!!
Jeanine
Alleen maar lof aan jullie... prachtige muziek, prachtige teksten.
Jacqueline
Wat een mooie gave zo met elkaar als SELA te mogen musiceren en zingen. Zo integer, puur, enthousiast, eerlijk, doorleefd en echt! Leuk ook dat de kinderen met de shakers een bijdrage mochten leveren aan het concert. Het was een geweldige, inspirerende, maar ook ontroerende middag! Dank daarvoor en Zegen toegewenst op jullie verdere muzikale reis!
Klaas-Jan
Het was weer geweldig. Het meest werd ik geraakt door het nummer 'geef vrede'. Ook het betrekken van de kinderen door ze een eigen muziekinstrument te geven vond ik een goede vinding. Tot ziens in Gouda!
Anneke
Het was geweldig! prachtige liederen ter ere van onze God. Veel zegen voor jullie Sela !
Theo
Echt te gek! Wat is God goed en wat zijn jullie goede muzikanten! Dank jullie wel.
Maken
Onwijs mooi en varierend concert. Heel bijzonder om mee te maken
Fam. Nitrauw
Prachtig concert. Helemaal tot eer van onze Machtige Vader. Mooie opbouw van het programma. Dus een geweldige middag.
Jacqueline
Het was echt geweldig! Wat mooi om zo samen God toe te zingen! Ook de verschillende muziekinstrumenten, zo gaaf!!!
Hendri En Marian
Wij hebben genoten, vonden het heel intiem en hebben heerlijk meegezongen. Wat hebben jullie talent en wat brengen jullie het ook weer op een bescheiden manier. Het is bijzonder om met alle mensen samen te zingen en ons met elkaar verbonden te voelen. Gods familie, die op zaterdagmiddag samen Hem willen prijzen in goede en slechte dagen, dat doet wat.
Trude Marjan Elzeline En Kids
Voor het eerst een concert v Sela meegemaakt.Samen met 2vriendinnen en kinderen. Vonden het erg mooi,prachtige teksten,puur en echt tot Gods eer.We hebben er van genoten!
Henk
Heel mooi concert, prachtige liederen met goede teksten voor jong en oud. Ingetogen maar ook op sommige momenten swingend. Zegen met het werk wat jullie mogen doen tot eer van God
Edwin
Ik sluit mij aan bij onderstaande reacties. Echter er is nog weinig gezegd over de techniek. En ..... omdat ik zelf een techneut ben: Het geluid en licht was Perfect!! Niet te hard en mooi gedefinieerd. Klasse!
Luuk En Lenneke
Het was een geweldig concert. We hebben genoten van het luisteren en meezingen. Mooie afwisseling en ook een goede opbouw. Ook de samenwerking en het enthousiasme van de band was mooi om te zien.
Connie
Wat een prachtig concert. Heb genoten van de muziek en van de gaven van alle muzikanten.
Oetie
Ik vond het fantastisch, dit was mijn eerste concert van Sela. Een voorrecht om mee te maken. Prachtige liederen, heerlijk zo samen te zingen. Heel veel zegen toegewenst.
Willie
Dankjewel SELA, wat een geweldig mooi concert!

Info

Dit concert is helaas volgeboekt. Reserveer vast voor een Paasconcert, zodat je straks zeker bent van plaatsen.

Pasen met Sela, ben je er ook weer bij?

Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht! Reserveer nu