Pasen met Sela

Woensdag 9 april 2014, 20:00 - 22:30 uur

Groningen, Martinikerk

Pasen met Sela

Groningen, Martinikerk, woensdag 9 april 2014, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Trineke
Supergave avond! Ik kijk nu al uit naar de dvd!
Ida
Genoten van een fantastisch optreden, mooie liederen. Samenzingen en God prijzen. Prachtige kerk met mooie akoestiek om heerlijk te zingen.
Rieneke
Helemaal fantastisch!! Erg mooie nieuwe liederen ook! Het is elke keer weer een feest om naar jullie te luisteren!!
Wieneke
Erg mooi wat een zang talenten hebben ze..erg genieten.!!! met .uitzien na de dvd wanneer zijn de uitzendingen op de tv?alles bij elkaar maakt het tot een prachtig concert..
Alie
Boven alles , Dank aan GOD
Jan
Ik heb echt een geweldige avond gehad. Ik kijk nu al uit naar de CD/DVD. Het meest bijzondere vind ik dat het zingen zo mooi kan klinken, maar ook de stilte zo mooi kan zijn
Deborah
Het was een zeer prachtige en krachtige avond in de Martini kerk. We hebben genoten van het enthousiasme en de passie om voor God te mogen zingen.
Anna Marie
Goede Vrijdag en Pasen kwamen zo wel heel dichtbij...Het zingen was prachtig (al vond ik af en toe de muziek iets te hard!!) en ik vond het ook geweldig dat we regelmatig mee mochten zingen en zelfs nieuwe liederen mochten aanleren. Het lied "Ik zal er zijn" raakt en ontroert mij altijd weer.
Marjon
Wat kunnen we hier nog aan toevoegen!! Alleen maar AMEN zeggen
Janny
Geweldig! Hele mooie liederen en wat een emoties! Helemaal geweldig! Dit is niet uit te drukken in woorden, dit moet je ervaren!
Marlies
Helemaal super! Enorm genoten!
Carlien
Het was ongelooflijk indrukwekkend en puur! Zo klein en tegelijk zo krachtig. Genieten, een klein stukje hemel op aarde!
Klazien
Mooi en tot eer van God
Miranda
Het is een gezegende avond geworden. Zingen tot GODS EER!! Prachtige talenten heeft God jullie allemaal gegeven in het zingen en musiceren!!
Janny
Dit was het eerste concert van Sela die ik live mee mocht maken. Ik heb er erg van genoten. Het was in één woord: geweldig!!!
Jan Peter & Jacquelien
Fantastisch concert. Hoog niveau: van CD/DVD-kwaliteit! Schitterende ambiance.
Seyanda
Fantastisch het was echt heel mooi. De liederen waren heel mooi, de oude maar ook de nieuwe. Het lied ik zal er zijn blijft mijn favoriet. Ook was het netjes georganiseerd met betrekking tot de opname, al met al een top avond :)
Harm
Fantastisch.
Barth
Wat een geweldige zangeres!! De rustige ingetogen nummers vind/vond ik het mooist. Mooie belichting. De strijkers zo mooi en ontroerend. De fraaie acoustiek. Het actief meezingen; geweldig:-) Inspannend en ontspannend tegelijk. De stemmen zo zuiver. Blije mensen. De (rook)pauze was ook fijn;-) Dankbaar, dit te hebben meegemaakt!!! Hulde voor de inzet van iedereen..
Hijcke
Wat een mooie talenten heeft God 'Sela' gegeven! En wat heb ik van die talenten genoten!

Info

Let op! Tijdens dit concert worden video-opnames gemaakt. Het programma wordt daarom om technische redenen enkele keren onderbroken en enkele liederen worden herhaald.

Om onze zonden werd hij doorboord,

om onze wandaden gebroken.

Voor ons welzijn werd hij getuchtigd,

zijn striemen brachten ons genezing.


In een indrukwekkende stilte deze bijbeltekst laten doordringen. Met gebogen hoofd bij de voet van kruis op Golgotha. Christus die onze zonden wegdraagt. Voor ons, voor jou.


Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht!


Tijdens deze reeks concerten heeft Sela naast de bekende liederen van o.a. Via Dolorosa nieuw geschreven liederen op het programma staan. Een ensemble van koor en violisten zorgt voor een extra bijzondere beleving!