Pasen met Sela (middagconcert)

Samstag 5. April 2014, 15:30 - 18:00 Uhr

Gouda, Sint-Janskerk

Pasen met Sela (middagconcert)

Gouda, Sint-Janskerk, Samstag 5. April 2014, 15:30 - 18:00 Uhr

Reaktionen von Besuchern

Wilma Schuurman
Wat een waanzinnig mooi concert! Prachtige stemgeluiden, mooie muziek en teksten. Heel indrukwekkend!
Janneke
Dit was mijn eerste kennismaking met de muziek van Sela. Ik ben zeer onder de indruk van de muziek. Ik heb zelfs meegezongen dit gaf een heerlijk gevoel. Wat bijzonder al die kinderen met stralende gezichten op het podium. Een bijzondere middag op weg naar Pasen. Veel succes met jullie concerten Bedankt!
Thamar Kanselaar
Mooie liederen en fijne sfeer. Ik ben geraakt.
Anke
Weer enorm genoten,wat een prachtige liederen,dankbaar met zo'n groep als Sela.Wat een getuigenis,alle eer aan Hem!
Marry Van Den Hoogen
Het was weer kippenvel vanaf de eerste streek op de muziekinstrumenten en zowel de eerste woorden van de prachtige teksten! <3
Jeanette Aanen
Geweldig mooi concert, afsluiting met ik zal er zijn was wel het hoogte punt, dit blijft een heel mooi nummer, Ook leuk zoveel aandacht voor de kinderen, wij hadden ook bewust voor een middagconcert gekozen zodat onze meiden van 9 en 11 gezellig mee konden
Ellen
Wat was God dichtbij in dit prachtige concert. Fijn om Hem met zoveel mensen te mogen aanbidden.
Tamarah
Er waren goede rolstoelplekken; Het was zeer prettig dat Kinga en Frans ook hun aandacht op het publiek aan de weerszijden van het podium richten. God was in ons midden en ik heb Zijn nabijheid mogen ervaren; bedankt voor een prachtig concert!
Wim
Fantastisch mooi. Top kwaliteit qua muziek en inhoud. Fijn dat we hiermee God kunnen (aan)bidden!
Wijnie Seevinck
Heel mooi concert en zo schitterend met al die kinderen. Dank je wel Sela
Marjo
Heel mooi, de teksten blijven raken in combinatie met de prachtige muziek. Prachtig gezongen weer , voor mij hadden de achtergrond zangers wat meer versterkt mogen worden. Geluid was prachtig in deze kerk. Bijzonder met zoveel kinderen erbij
Huig En Lies
Wat een prachtig concert. We hebben genoten van de bekende, maar vooral ook van de nieuwe liederen. Wat bemoedigd om zo naar Pasen toe te leven!
Jaco
Het was echt een prachtig concert. In een prachtige kerk al zijn de pilaren in het zicht niet heel erg praktisch. Maar als je op tijd bent kan je een goede plek zoeken. Genoten van de nummers die varieerde van up-tempo tot heel rustig en klein. Wat ik enorm waardeer is wanneer het concert is afgelopen er wel wordt geapplaudisseerd maar de band weg gaat waardoor het geklap is voor de ervaring, het samen beleven en ter ere van God. Zo komt de ere toe aan degene die de ere verdient. De volgende keer ben ik er zeker er weer bij!
Carla
Geweldig, God was in ons midden, wij loven en prijzen Zijn naam.
Alie
Indrukwekkend het was geweldig.
Gerben
Live komt de muziek nog beter tot zijn recht, zeker in zo'n schitterende entourage. Weer genoten van de intensiteit en het enthousiasme waarmee de band en het ensemble de liederen hebben gebracht. De kwetsbare momenten in het concert raakten ons diep. Enige kritische noot: De opbouw van het concert had mooier gekund, ging nu wat op en neer.
Nelleke
Prachtig, de kinderen en ik hebben genoten. Heel bijzonder om te zien dat jullie daar staan te schitteren en de eer bij God houden. Geweldig.
Jolanda Van Mourik
Geweldig!!!
Annemieke
Wat een mooi concert. Pasen was het = amen! Jammer dat we geen mooi plekje hadden, zou de volgende keer naar een kerk gaan waar iedereen een goed zicht heeft en de achtergrondzangers en violisten ook kunnen zien.
Leni
Heel erg mooi. Samen zingen en God aanbidden. Dank jullie wel.

Info

Om onze zonden werd hij doorboord,

om onze wandaden gebroken.

Voor ons welzijn werd hij getuchtigd,

zijn striemen brachten ons genezing.


In een indrukwekkende stilte deze bijbeltekst laten doordringen. Met gebogen hoofd bij de voet van kruis op Golgotha. Christus die onze zonden wegdraagt. Voor ons, voor jou.


Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht!


Tijdens deze reeks concerten heeft Sela naast de bekende liederen van o.a. Via Dolorosa nieuw geschreven liederen op het programma staan. Een ensemble van koor en violisten zorgt voor een extra bijzondere beleving!