Pasen met Sela

Vrijdag 4 april 2014, 20:00 - 22:30 uur

Gouda, Sint-Janskerk

Pasen met Sela

Gouda, Sint-Janskerk, vrijdag 4 april 2014, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Elly
Wat hebben we genoten van De Kerk, de muziek, samenzang, samenzijn. Het was een groot feest om er te mogen zijn!
Piet
Echt weer een mooi en waardevol concert, waar het lijden en de verhoging van onze Heiland centraal stond. Komt laten wij aanbidden, die Koning.
Hilda
Waardevolle avond!!..Hij was bij ons!!!!
Carolien
Top! Prachtig concert met mooie liederen die prachtig zijn gezongen. Een concert waar we gericht werden op Jezus lijden, sterven en opstanding!
Jeanet
Echt supermooi! Genoten! Wat een talent! En wat een mooie voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen!
Jolinda
Was weer zo'n mooi concert!! God was in ons midden, laten wij tot Hem bidden! Fantastisch om zo met velen stil te staan bij het wonder van het kruis en de genade van Gods liefde!
Tamara
Geweldig! Licht, geluid, zicht en kaart verkoop waren prima geregeld!
J & C. Wagter
GRANDIOOS, wat een mooie avond! Heel mooi hoe de prachtige liederen werden afgewisseld met samenzang en bijbellezing. GEWELDIG knap gedaan. Ik hoop dat Sela nog vele jaren op deze wijze mogen blijven zingen tot eer en glorie aan HEM. Ik wens Sela en verder iedereen die dit leest GEZEGENDE PAASDAGEN.
Rika
Prachtig wat hebben we genoten weer. Klasse hoe de opbouw is van liederen zang en aanbidding en stilte en jubel. Wat een kwaliteiten betreft zang drum en andere muziekinstrumenten alles komt zo mooi tot zijn recht vooral in deze omgeving van de mooie kerk met zijn akoestiek.
Jeannet
Byzonder, naast prachtige muziek ook ruimte voor de Bijbel en stilte. voor herhaling vatbaar
Cora
Prachtig concert, heel sfeervol. Genoten van de samenzang en samenzijn. Prachtige stemmen.
Tienke
Wat een geweldige avond! De mooie liederen, de charismatische uitstraling van alle Sela leden en backing vocals, de mooie kerk met subtiele licht effecten maar vooral….de mooie indringende stiltes. Bedankt.
Susanna
Een bijzonder mooie avond in voorbereiding op Goede vrijdag en Pasen. Schitterende liederen. Kortom, topavond!
Sandra
Het was weer geweldig!
Esther
Grandioos!! HIJ WAS ERBIJ. Kippenvel.
Annemarije
Wauw, wat een geweldig gaaf concert!! Mooie afwisseling tussen de liederen. En een mooie boodschap: je bent NOOIT alleen ;)
Debbie
Topavond. Prachtige muziek, fijne samenzang, indrukwekkende solo's. Momenten van stilte, afgewisseld met LOFZANG aan de Vader en de Zoon. Fijne sfeer en een machtige boodschap! GOD is bij je!
Marjanne
Wat mooi! Live m.i. nog mooier dan op de cd. Goed om in deze tijd even stil te worden en na te denken over het sterven van Jezus, prachtig omlijst door de muziek!
Elisa Van Der Wal
Heel mooi heb echt genoten!
Ilonka
Een sfeervolle avond in een bijzondere omgeving; van de muziek wordt je alleen maar stil; liederen die je diep in je hart raken door stem en tekst.

Info

Om onze zonden werd hij doorboord,

om onze wandaden gebroken.

Voor ons welzijn werd hij getuchtigd,

zijn striemen brachten ons genezing.


In een indrukwekkende stilte deze bijbeltekst laten doordringen. Met gebogen hoofd bij de voet van kruis op Golgotha. Christus die onze zonden wegdraagt. Voor ons, voor jou.


Ook in 2014 viert Sela het wonder van Pasen met muziek en (samen-) zang. Aansluiten bij alle generaties voor ons: Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan. Een avond waarin donker wordt overwonnen door een stralend licht!


Tijdens deze reeks concerten heeft Sela naast de bekende liederen van o.a. Via Dolorosa nieuw geschreven liederen op het programma staan. Een ensemble van koor en violisten zorgt voor een extra bijzondere beleving!