Kerst met Sela - In het licht - Middagconcert

Zaterdag 13 december 2014, 15:00 - 17:30 uur

Nijkerk, Kruiskerk

Kerst met Sela - In het licht - Middagconcert

Nijkerk, Kruiskerk, zaterdag 13 december 2014, 15:00 - 17:30 uur

Reacties van bezoekers

Jan
Mooi concert, maar had wel iets uitbundiger gemogen
Klaasje
Ontroerend mooi en sfeervol concert Gods zegen toegewenst
Tom
Geweldig, vooral toen de kinderen het podium op mochten!
Wim En Anja
Het was weer geweldig vooral de kinderen ,heel leuk
Joke
Prachtig concert. Wat ontroerend om te zien hoe zij hun talenten van god gekregen, inzetten om Hem te eren.
Valesca
Prachtig!!!!!
Bas Van Der Lee
Gewoon heel mooi. En belangrijker: Tot eer van God! Voor herhaling vatbaar.
Lucré En Mariet
Geweldig! Wat een sfeer en rust. En dan met zoveel kinderen die allen geboeid waren. Leuk dat ze betrokken werden door naar voren te mogen komen.
Gert-Jan Mulder
Was een heel mooi programma. Prachtige liederen om te luisteren en zelf ook mee te zingen.
Rico
Hemels en professioneel.
Maria
Kippenvel-momenten... Wat een fantastische middag. Heerlijk gezongen tot eer van God. Met Sela kan het niet ander dan dat het je treft, diep in je hart
Rijk En Diana
In 1 woord: Prachtig!! Sela zingt met liefde, duidelijk merkbaar. God komt de eer toe. Dit was ons 1e concert van Sela, maar zeker nog niet de laatste.
Paul Van Dijk
Niet perfect maar daardoor juist heerlijk eerlijk, echt en puur. Prachtig samenzijn en voelde dat God dichtbij was. Mooi dat Sela geen applaus in ontvangst nam aan het einde. Alle eer aan God!
Klaas
Heerlijk ,veel lofprijzing en een geweldig kinderkoor.Er is tot eer van Vader, Zoon en Geest gezongen. Gods zegen allen en gezegende feestdagen,prijst Hem.
Dina
Een prachtig concert, spontaan maar ook heel diep ingrijpend. Zingen tot eer en glorie van God, een mooie voorbereiding naar de Kerstdagen. Gods zegen allen toegewenst.
Tanja
Het was een hele mooie middag! God is goed!
Joke
Genoten
Adrienne
Met de kinderen was het heel leuk en knap dat een van de dames zoveel instrumenten kon spelen maar ieder lid van de groep was heel goed. Iedereen kon kerstliederen zingen Vrede op aarde
Ellen
Prachtig concert, mooi om in de advent tijd met elkaar door middel van deze mooie liederen en muziek samen te mogen zingen en stil te staan in geloof en gebed
Jenny
Alle eer aan de Heer

Info

In het licht van Gods zoon,
brengt Hij in kleinheid
zijn grootheid dichtbij.

Meer dan 2000 jaar geleden veranderde de wereld voorgoed; in een onbeduidend onderkomen in Israël werd Jezus Christus, zoon van God geboren. De geboorte van een kind die als grote verlosser het perspectief waarin wij mensen leven volkomen verandert. In het licht van Gods zoon wordt alles anders!

Dit jaar organiseert Sela een reeks kerstconcerten rondom de nieuwe liederen van de cd 'In het licht'. Deze nieuw geschreven liederen worden aangevuld met kerst-klassiekers in Sela-stijl en mooie muzikale momenten.