Kerst met Sela - In het licht

Maandag 15 december 2014, 20:00 - 22:30 uur

Apeldoorn, Grote Kerk

Kerst met Sela - In het licht

Apeldoorn, Grote Kerk, maandag 15 december 2014, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Klara En Wim
Dankbaar dat wij in vrede het kerstevangelie met zoveel mensen mochten zingen . Ere zij God
Marijke
Dit raakt, het is alsof G'd door Zijn geest Zijn Woord door een goedgestemde harp ademt...
Elza De Haas
Prachtig concert van Sela, gelukkig hadden we de cd al een poosje in huis, zodat we de liederen al kenden. Geweldig om met zo veel mensen God te loven en te prijzen
Margreet
Supermooie avond gehad. Mooie afwisseling tussen luisteren en samen zingen. Prachtige teksten die echt raken. De sfeer was vrolijk en eervol. Mooi om met een volle kerk zo God te eren! Zeker voor herhaling vatbaar.
Cees
Genade&Liefde van God om met zoveel broers en zussen de Vader, de Zoon en de Heilige Geest te eren. Een kado!!
Els En Barend
Opnieuw intens genoten. Bijzondere diep doorleefde teksten als, nu laat U ons in vrede gaan. Dat geeft iets weer van het blij vooruitzicht!
Jaap
Geweldig mooi concert waarin ingetogen en uitbundige liederen erg mooi op elkaar aansloten, zeker voor herhaling vatbaar en daarom ga ik a.s. zaterdag nog een keer,maar dan in Groningen.
Laurien
Wat was het een prachtig concert! En wat leuk dat de hele band na afloop nog even in het 'winkeltje' ging staan zodat je nog even met ze kon praten!
Anneke
Een fijne avond om zo God te loven voor het grote wonder dat Hij heeft gedaan. Ere zij God , vrede op aarde, in mensen een welbehagen.
Jerusa
Zo mooi, vrolijk, licht, ingetogen en uitbundig concert! Samen zingen en aanbidden, prachtig!
Jos
Was Supermooi! Prachtige liederen met zulke treffende teksten! 'ik leef Het leven tegemoet'
Roeline
Het was weer geweldig. Ik werd er warm van, om met zoveel christen bij elkaar te kunnen zijn. Ga zo door. Ik kijk alweer uit naar de volgende concerten. Zeer mooi programma. Gods zegen voor jullie allemaal.
Annelies
Wauw, het was weer een mooie avond. Omdat ik niet kon zingen, was het voor mij alleen een luisterconcert...maar het was echt weer genieten!!!
Annemarie
Echt genoten van het kerstconcert. Mooie combinatie van nieuwe en bekende liederen!
Joke
Het komt bij jullie recht uit het hart! En alle eer geven jullie aan God met jullie muziek en zang! Zo mooi ook het zegenlied op het einde! Een geweldige avond gehad! God keert alles om...het klinkt nog steeds na in mijn hoofd!
Giti
Prachtige teksten, die God blijkbaar zegent. mooi dat Zijn zegen ook door Sela aan anderen doorgegeven wordt!
Desiree
Het concert van Sela op 16 december in Apeldoorn was mijn eerste concert van haar. In 1 woord: geweldig !
Gert
Mooi concert. Ik heb weer geboeid zitten kijken, vooral naar gitarist Tomas als die zo geconcentreerd zit te spelen. Maar de anderen kunnen er ook wat van! Een sterke groep!
Marga
We hebben ontzettend genoten dit was ons 3e concert wat een zegen om samen zo te mogen genieten in een hele mooie kerk en om samen te zingen en te aanbidden Sela je bent top!
Mario
Fantastische concert!!! Met Pasen voor het eerst naar Sela in Amersfoort geweest... meteen vrienden van Sela geworden..Watt overweldigend band en prachtige mooie liederen!! Weer geraakt door de Heilige Geest

Info

In het licht van Gods zoon,
brengt Hij in kleinheid
zijn grootheid dichtbij.

Meer dan 2000 jaar geleden veranderde de wereld voorgoed; in een onbeduidend onderkomen in Israël werd Jezus Christus, zoon van God geboren. De geboorte van een kind die als grote verlosser het perspectief waarin wij mensen leven volkomen verandert. In het licht van Gods zoon wordt alles anders!

Dit jaar organiseert Sela een reeks kerstconcerten rondom de nieuwe liederen van de cd 'In het licht'. Deze nieuw geschreven liederen worden aangevuld met kerst-klassiekers in Sela-stijl en mooie muzikale momenten.