Kerst met Sela - In het licht

Maandag 15 december 2014, 20:00 - 22:30 uur

Apeldoorn, Grote Kerk

Kerst met Sela - In het licht

Apeldoorn, Grote Kerk, maandag 15 december 2014, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Desiree
Het concert van Sela op 16 december in Apeldoorn was mijn eerste concert van haar. In 1 woord: geweldig !
Wilma
In één woord geweldig: een getuigenis van de liefde van God voor alle mensen die op weg zijn naar het Licht.
Saskia
Erg mooie avond gehad, genoten van de prachtige muziek. Een aanrader!!
Annelies
Wauw, het was weer een mooie avond. Omdat ik niet kon zingen, was het voor mij alleen een luisterconcert...maar het was echt weer genieten!!!
Martin
Geweldig wat een fijne avond was dit met Sela Fijn mee gezongen!echt genoten. Alle eer aan onze God.
Wiljanne
Het was weer geweldig, mooi om te zien hoe vol overgave ze zingen en dat in een overvolle kerk... SUPEr
Roeline
Het was weer geweldig. Ik werd er warm van, om met zoveel christen bij elkaar te kunnen zijn. Ga zo door. Ik kijk alweer uit naar de volgende concerten. Zeer mooi programma. Gods zegen voor jullie allemaal.
Karin En Andre
Genoten weer van een prachtige avond! Dank jullie wel hiervoor! Zo leuk, we zaten achter een groep mensen met een verstandelijke beperking. Dat was eigenlijk dubbel genieten; ook genoten van deze geweldige mensen die met jullie muziek meedansten, sprongen en (soms vals) meezongen!!
Annet
Super avond gehad! En wat een geweldige nummers
Iris
Heb intens genoten samen met een niet gelovige vriend ook hij was geraakt!!!
Pieter
Prachtig mooie avond.Goede teksten,afwisselend programma mooi om te zien hoe jullie op elkaar afgestemd zijn.mooi begin en indrukwekkende afsluiting! Aan Hem de eer! We hebben in de auto in stilte nagenoten.
Jaap
Geweldig mooi concert waarin ingetogen en uitbundige liederen erg mooi op elkaar aansloten, zeker voor herhaling vatbaar en daarom ga ik a.s. zaterdag nog een keer,maar dan in Groningen.
Mario
Fantastische concert!!! Met Pasen voor het eerst naar Sela in Amersfoort geweest... meteen vrienden van Sela geworden..Watt overweldigend band en prachtige mooie liederen!! Weer geraakt door de Heilige Geest
Willem, Erica En Ruben
In een prachtige kerk met zoveel mensen God eren...indrukwekkend! Ingetogen en toch ook uitbundig, een heerlijke combinatie!
Erika
Wauw!God is groot!
Cees
Genade&Liefde van God om met zoveel broers en zussen de Vader, de Zoon en de Heilige Geest te eren. Een kado!!
Anneke
Een fijne avond om zo God te loven voor het grote wonder dat Hij heeft gedaan. Ere zij God , vrede op aarde, in mensen een welbehagen.
Nel En Hans
We beluisteren graag de CD's, maar ben je aanwezig bij zo'n concert, voel je de betrokkenheid met onze Verlosser en Zaligmaker. Geweldig om zo samen de eenheid in Christus te ervaren. Nel en Hans
Iris
Ontzettend genoten vanavond! Super om samen te zingen tot Zijn eer!
Elza De Haas
Prachtig concert van Sela, gelukkig hadden we de cd al een poosje in huis, zodat we de liederen al kenden. Geweldig om met zo veel mensen God te loven en te prijzen

Info

In het licht van Gods zoon,
brengt Hij in kleinheid
zijn grootheid dichtbij.

Meer dan 2000 jaar geleden veranderde de wereld voorgoed; in een onbeduidend onderkomen in Israël werd Jezus Christus, zoon van God geboren. De geboorte van een kind die als grote verlosser het perspectief waarin wij mensen leven volkomen verandert. In het licht van Gods zoon wordt alles anders!

Dit jaar organiseert Sela een reeks kerstconcerten rondom de nieuwe liederen van de cd 'In het licht'. Deze nieuw geschreven liederen worden aangevuld met kerst-klassiekers in Sela-stijl en mooie muzikale momenten.