Sela - Dorpskerkentour

Zaterdag 10 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Waddinxveen, Brugkerk

Sela - Dorpskerkentour

Waddinxveen, Brugkerk, zaterdag 10 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Kees
Ik heb met volle teugen genoten van heel de avond, vond het geweldig dat ieder lied na het vóórzingen van een coupletje volmondig meegezongen werd, daardoor werd het voor mij geen concert - maar een avond van lofprijzing en aanbidding met Sela én mijn broeders en zusters in Christus. Linksom of rechtsom zoals Kinga het zo mooi zei; naderhand kreeg ik vanzelf het lied "breng ons samen, één in Uw naam" zingend in m'n hoofd - en dat was precies zoals ik me de avond herinner. Wat een zegen om zó samen te mogen zijn! Wat een enthousiasme ook van de gehele band! Op een gegeven moment, toen ik de bezieling van Kinga zag, zag ik opeens Mirjam bij Mozes aan de overzijde van de schelfzee - dansend en zingend van vreugde met haar tamboerijn en dacht, zó zal het later, straks na de wederkomst van Christus ook zijn ... Het enige dat ik gemist heb, is het lied van de woestijn en de waterbronnen, waar we op de vriendendag een voorproefje van mochten krijgen - omdat dat voor mij zo'n bijzondere betekenis heeft ben ik daar zó verwachtingsvol benieuwd naar....! Fantastische avond dus Sela!!!
Ineke
Wat was het weer prachtig mooie nieuwe liederen.
Cocky
Was weer echt een avond genieten ! Mooie nieuwe liederen ! Hopen op een nieuwe CD.
Wendy En Wilma
Heel mooi! Prachtige nieuwe liederen en ook een aantal oude, heelijk, wij hebben weer enorm genoten. Prachtig nieuw nummer met 3 stemmige zag. Liederen met inhoud. We komen donderdag weer en ook 7 november. Dank jullie wel Sela, liefs en zegen, Wilma en Wendy
Suzan
Prachtig bemoedigend concert
Wilma
Het was weer overweldigend, alles was mooi, maar het Heilig, heilig, heilig was wel 1 van de meest ontroerende liederen. Wat een rijke inhoud weer in jullie nieuwe liederen, we mochten weer bemoedigd worden.Blijf met elkaar maar dicht bij Hem leven, dan mogen jullie daar heel veel van delen!
Simone
Ik vond het een prachtig concert! Heb vrijwel de hele tijd genoten. De nieuwe liederen zijn ook erg mooi. Ben benieuwd wanneer de cd uitkomt!
Kees
Wij vonden het mateloos indrukwekkend! Zoals jullie b.v. binnenkwamen, de hele zaal werd doodstil ... en toen dat lied Heilig heilig heilig "a capella". Fantastisch, heerlijk ... en zo ken ik nog een tijdje doorgaan. Betty en Kees
Ingrid
Heel mooi concert!! Wat een muzikale mensen!! En wat mooi dat jullie je gaven zo in Zijn dienst besteden!!
Petra
Wat een gaaf concert. Prachtige liederen tot Gods eer. Amen
Ilona
Wij hebben genoten, mooi om te zien dat de bandleden zelf ook genoten
Danny
Heerlijk om weer nieuwe en oude liederen te mogen zingen tot eer van God! Bedankt voor de gezegende avond. Jullie straalden weer enorm veel plezier uit met ze allen en die energie dragen jullie over aan het publiek! Nogmaals bedankt voor alles!
Gerard
Bemoedigende avond in een periode waarin in onze omgeving veel verdriet was. Fijn om op deze manier met elkaar te getuigen van Gods grootheid en de troost die Hij schenkt.
Van Gils
Onwijs mooie avond met prachtige liederen met diepe betekenis!
Jeannet
Wat een mooi concert met ontroerende liederen
Daniëlle
Was een prachtig concert. We hebben alle 3 genoten. Vond het alleen jammer dat jullie het zegenlied hadden aangepast, de oude versie vond ik beter. Misschien allebei de versies op de cd?
Erwin
Was weer een prachtig concert met mooie oude en nieuwe nummers. wij hebben er weer van genoten.
Willian
We hebben genoten van deze avond. Vooral de rustige nummers vonden we prachtig. Ook de meerstemmige nummers waren erg mooi. Compliment voor de dame die zoveel instrumenten bespeeld! Ook was het fijn dat er bekende nummers meegezongen konden worden.
Marian
Ik heb genoten heerlijk mee gezongen een prachtige avond voor herhaling vatbaar.

Info

De Dorpskerkentour is terug! Komend najaar gaat Sela op pad naar verschillende dorpskerken in Nederland. Samen zingen we nieuwe en veel bekende Sela liederen, geschreven voor thuis en in de kerk. Wat je achtergrond of leeftijd ook is, je bent van harte welkom om samen met Sela God lof en eer toe te zingen.

Tijdens deze avonden laat Sela ook liederen horen die in het afgelopen voorjaar zijn ontstaan. Deze Dorpskerkentour (ok, vooruit... soms ook een iets groter dorp ;-) wordt gebruikt om deze liederen samen uit te proberen. Iedereen die kaarten bestelt krijgt uiterlijk een maand van te voren een e-mail met de mogelijkheid enkele liederen alvast te luisteren. Wie wil kan ze dus thuis al oefenen.

Sela behoeft eigenlijk geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. De beweging, ontstaan vanuit de traditionele kerk, maakt nieuwe liederen die inmiddels overal worden gebruikt.

Word je vriend van Sela dan ontvang je twee gratis toegangskaarten.