Sela - Dorpskerkentour

Donderdag 15 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Bunschoten, Immanuelkerk

Sela - Dorpskerkentour

Bunschoten, Immanuelkerk, donderdag 15 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Job
Het was weer een heerlijke en inspirerende avond. Veel te snel voorbij.
Gerrie
Een ontzettend fijne avond gehad. Geweldig.! Ga zo door. Hier krijg je weer kracht en energie van.
Trees
Het is niet alleen heel bemoedigend...alle liederen zijn zo nauw met de Bijbel verbonden... het lied Hemelvaart en de uittocht zijn zo mooi verwoord... Van deze onderwerpen zijn niet veel liederen en dan vind ik toch knap dat via zulke liederen we even stil kunnen staan bij de Weg die God gaat, toen en dus ook nu! Bedankt!
Wiljanne
Ik heb weer genoten van een prachtig concert, een jaarlijks uitje waar ik elke keer weer erg na uit kijk. Geweldig om zo God te mogen loven en prijzen. Het is prachtig om te zien hoe de band dit mag uiten in hun muziek en stem! Bedankt weer voor de mooie avond.
Jeannetta
Indrukwekkend mooi. goede nieuwe liederen die je naarmate ze meer te zingen ook meer gaat waarderen. belans van rustige en wat snellere liederen was zeer goed. Respect voor de zangeres top prestatie.
Jantine
Erg mooi concert, teksten ontroerend. Het raakt me in het hart.
Annelies
Het was weer een prachtige avond, waar ik heerlijk heb mogen genieten van het samen zingen en luisteren. Ook de nieuwe liederen vind ik heel erg mooi, het raakte me heel erg! Een bemoediging om weer door te gaan!!
Johan
Verrijkend en verbindend! Zowel de muziek als de teksten zijn zo dat ze een behoorlijke bandbreedte van christenen kan bereiken. Door dichtbij de bijbel te blijven is Sela voor ieder die zich uitstrekt naar Jezus.
Margriet
Prijs de Heer voor de prachtige avond: het woord "puur" komt in mij op als ik terugkijk naar de tekst en muziek en sfeer. De verlichting ( blauwe lampen) waren te fel aan de ogen. Andere kleuren prima. Gods zegen bij de komende concerten !
Dirk
Heb zeker genoten vond persoonlijk het samengestelde voor de pauze mooier dan er na met als klapper het nummer "geen zorgen" kippenvel mooi om te zien zoveel gelovigen verenigd om de belofte elke weer bevestigd te krijgen en hoe mooi en goed Sela dit uitdraagt (verkondigt ) geestelijk gevoed in optima forma
Janny
Treffende teksten en prachtige liederen. En heerlijk gezongen tot God's eer. Fantastische avond gehad.
John
Prachtig!!
Henriette
Wat hebben wij genoten van dit concert !! God groot maken. En met zulke bijzonder mooie teksten.En wat een gave om zo mooi te kunnen zingen en instrumenten te bespelen!! Bedankt voor deze mooie avond !!
Reinie.
De liefde van Jezus ervaren door muziek en zang en tekst heen. Zeer professioneel.
Elsa
Prachtige liederen met teksten die je raken en je dichter bij God brengen!
Geertruida
Ontroerend mooi!!
Eva En Alex
God is groot! Zijn eer wordt bezongen. Met hart en ziel en ons verstand. Mooie liederen, we hebben genoten.
Albertina
Pracht concert. Soms licht vervelend in de ogen.
Inger
Het was geweldig! Heerlijk met elkaar God grootmaken. Prachtige nieuwe liedereen ook. Onwijs genoten :) en zoals altijd supermooie, ontroerende, inspirerende performance van muzikanten. Goede afwisseling met toelichting, met name die van de pianist voorafgaand aan lied over Exodus raakte me. We hoeven niet zonder Hem te gaan, Hij is erbij!
Peter
Geweldig mooi concert! Tot Gods eer!

Info

De Dorpskerkentour is terug! Komend najaar gaat Sela op pad naar verschillende dorpskerken in Nederland. Samen zingen we nieuwe en veel bekende Sela liederen, geschreven voor thuis en in de kerk. Wat je achtergrond of leeftijd ook is, je bent van harte welkom om samen met Sela God lof en eer toe te zingen.

Tijdens deze avonden laat Sela ook liederen horen die in het afgelopen voorjaar zijn ontstaan. Deze Dorpskerkentour (ok, vooruit... soms ook een iets groter dorp ;-) wordt gebruikt om deze liederen samen uit te proberen. Iedereen die kaarten bestelt krijgt uiterlijk een maand van te voren een e-mail met de mogelijkheid enkele liederen alvast te luisteren. Wie wil kan ze dus thuis al oefenen.

Sela behoeft eigenlijk geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. De beweging, ontstaan vanuit de traditionele kerk, maakt nieuwe liederen die inmiddels overal worden gebruikt.

Word je vriend van Sela dan ontvang je twee gratis toegangskaarten.