Sela - Dorpskerkentour

Donderdag 8 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Hardinxveld-Giesssendam, De Bron

Sela - Dorpskerkentour

Hardinxveld-Giesssendam, De Bron, donderdag 8 oktober 2015, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Albrecht
Geweldige avond met verrassende nieuwe liederen, die iedereen snel kon oppakken om mee te zingen. Ga zo door Sela. Ik kan niet wachten op de nieuwe CD. Gods zegen bij jullie werk.
Marloes Rietveld
Knap dat jullie als Sela zo vernieuwend kunnen blijven in zowel de tekst als muziek. De afwisseling tussen samen zingen/voorzingen was erg fijn (mag zelfs wel iets meer voorgezongen worden :)) Gave nieuwe liederen, leuk dat jullie alle aspecten van Gods woord aan het licht laten komen. Eén van de nieuwe liederen ging over onze trouwtekst (zonder U, trekken wij niet verder), super! Complimenten aan Sela!
Diana
Het was heel mooi. M'n schoonzus en ik hebben genoten. Bedankt voor deze prachtige avond
Erna
Genieten! En wat een feestje (na de pauze)
Ria
Een heel fijne avond. De locatie was ook mooi met een ruim podium waarop alles en iedereen goed tot z'n recht kwam. Heerlijk om ook regelmatig te mogen meezingen. We werden er door opgebouwd.
Nel En Cees
Een prachtig mooi concert met veel nieuwe liederen. Ook bijzonder dat het lied Heer wijs mij Uw weg werd gezongen. Dit lied heeft voor ons een speciale betekenis. SELA : bedankt en God's Zegen met jullie geweldige werk !
Dickie
Een mooie bemoedigende avond.
Heleen
Het was een geweldige avond met mooie nieuwe liederen. We hebben er van genoten! Bedankt voor deze prachtige avond!
Marjolijn Van Hoeven
Prachtig! Genoten van de mooie liederen, prachtige teksten.
Bea Van Der Leeden
Het was in 1 woord geweldig wat een mooie liederen
Gert En Tiny Van De Nadort
Alweer een prachtige, indrukwekkende, bemoedigende en heerlijke avond met SELA. Er zitten weer mooie toppers bij de nieuwe liederen. Zeker het laatste nieuwe zegen-lied. GA ZO DOOR en bedankt! Prachtig om samen zo God te loven.
Liesbeth & Nathalie
Een mooie avond gevuld met nieuwe liederen en schitterend instrument spel. De nieuwe liederen vertolken precies wat we als mens nodig hebben. Treffende inhoud van de liederen. Bijzonder hoe Sela iedere keer vernieuwde inspiratie heeft om tot deze liederen te komen! Goede akoestiek ook in de Bron!!
Margo
Het was weer fantastisch, meezingen tot eer van Hem onze Heere Jezus wat een liefde zingen deze mensen tot Gods eer Ik ben dankbaar dat ik hier ook mocht komen, er waren zoveel mensen die ook hier naar toe wilden maar het was vol. een volgende keer in de hervormde kerk houden,in de Peulenstraat recht tegen over Rinnah, kunnen er meer mensen in,
Koos
We hebben genoten van de manier waarop Sela ons meeneemt in het eren van God. Na zo'n avond voel je je verbonden met zovelen die Hem kennen en willen dienen. Dank daarvoor. Ik bid dat jullie nog heel lang de energie en gezondheid mogen hebben om hiermee door te gaan.
Annelies
Bedankt voor de hele mooie fijne avond. Mooie liederen aansprekende teksten.jammer dat we tot mei op de cd moeten wachten.
Adrs
Prachtig het had voor mij nog wel uren door mogen gaan Hele mooie aansprekende herkenbare teksten mooi omschreven
Caroliene
Wat een mooie avond, kijk nu al uit naar de cd!
Thea
Een mooie avond met prachtige liederen, de nieuwe liederen spreken erg aan.
Marja
Ik heb gehoord dat het geweldig was, ben niet zelf geweest Want ik had de kaartjes cadeau gegeven Aan een hele lieve collega. Hij stuurde foto's tijdens het concert En zei dat het een geweldige avond was.
Gillian Bijl
Geweldig. We hebben genoten van jullie muziek en teksten, jullie ongedwongenheid en hoe jullie met elkaar omgaan. Gods rijke zegen in jullie leven toegewenst. We zien uit naar de cd.

Info

De Dorpskerkentour is terug! Komend najaar gaat Sela op pad naar verschillende dorpskerken in Nederland. Samen zingen we nieuwe en veel bekende Sela liederen, geschreven voor thuis en in de kerk. Wat je achtergrond of leeftijd ook is, je bent van harte welkom om samen met Sela God lof en eer toe te zingen.

Tijdens deze avonden laat Sela ook liederen horen die in het afgelopen voorjaar zijn ontstaan. Deze Dorpskerkentour (ok, vooruit... soms ook een iets groter dorp ;-) wordt gebruikt om deze liederen samen uit te proberen. Iedereen die kaarten bestelt krijgt uiterlijk een maand van te voren een e-mail met de mogelijkheid enkele liederen alvast te luisteren. Wie wil kan ze dus thuis al oefenen.

Sela behoeft eigenlijk geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. De beweging, ontstaan vanuit de traditionele kerk, maakt nieuwe liederen die inmiddels overal worden gebruikt.

Word je vriend van Sela dan ontvang je twee gratis toegangskaarten.