Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Dinsdag 1 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Zwolle, Academiehuis Grote Kerk

Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Zwolle, Academiehuis Grote Kerk, dinsdag 1 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Grietje En Jan
Wat een mooie teksten en ook wat ontroerend mooi gezongen !
Petra
Mooi dat ze opkwamen uit het achter kamertje. Was mooi gedaan met het licht en donker. Einde was een beetje abrupt, maar dat was vast de bedoeling.
Jan En Rens Poelarends
We hebben enorm genoten van Sela en het zingen van de hoop die in ons is !
Gert En Marianne
Het was en prachtige en een gezegende avond en sfeervol.
Alie En Gea
Mooi , In elkaar gezet concert, in een mooie kerk.
Petra
Het was prachtig!! Een mooie manier om in alle drukke hectiek van de dag toe te leven naar het Paasfeest! een hele mooie opbouw in de liedkeuze! Ik geniet nog na en denk met veel plezier terug!! Dank jullie wel!
Emmy Wolters
Genoten!
Henrike.
Een super mooie avond, fijne stilte momenten en momenten van uitbundige vreugde, mooi afgewisseld. We hebben genoten, het was veel te snel afgelopen!
An Schiltman
Een heel goede avond,ook om je geloof in Goede Vrijdag en Pasen te versterken.Marjan,Derk,An.
Myrthe
Wat een super avond!! Echt heel gaaf!
Andre En Karin
Wij waren met twee van onze kinderen en we vonden het een mooie, zegenrijke avond. We hebben erg genoten van alle prachtige liederen en de muziek! Onze jongste zoon van 12 jaar oud had er eigenlijk geen zin meer in om naar dit concert te gaan (begint te puberen) maar hij vond het erg mooi! Dus dat is echt een compliment!
Bea
Bedankt Sela! Ik vond het ontroerend mooi gezongen. Muziek vocals alles Top! Wij hadden een super mooie avond! Genoten Bea Hanneke Betsie marinke
Coen
Heel mooi om door muziek die Levensbron die Jezus is zo indrukwekkend te kunnen en mogen presenteren en aan ons over te brengen
Evelien
Jammer dat het was afgelopen. Prachtig concert weer! Ik kijk al uit naar een volgend concert!
Kees En Sjenet
Prachtige avond, genoten!
Boudewijn
Ontzettend genoten, intens tot in het hart. Zeker ook van de locatie. De plek waar ik opgegroeid ben en als kind gedoopt. Vele pijnlijke, moeilijke en complexe herinneringen werden overwonnen door de muziek, zang en woorden van Sela. Prijst de Heer.
Anja
Het was een prachtig concert met een mooie opbouw en diepgang in de liederen! Erg goed gemusiceerd en gezongen! Super!
Gerjan Timmerman
De pauze duurde best lang en ik miste een voorprogramma ook tijdens de pauze.
Erik
Het was fantastisch, fijn om zo te mogen genieten van de gaven van de Heer. Sela, blazers, backing vocals en zeker ook alle technici bedankt voor deze avond.
Maarten En Herma Bos
Ontroerend mooi!

Info

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Voor het eerst in twee jaar viert Sela weer Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Sela behoeft geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee. We zingen vertrouwde en nieuwe liederen, zoals je van Sela gewend bent.