Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Woensdag 16 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Arnhem, Eusebiuskerk

Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Arnhem, Eusebiuskerk, woensdag 16 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Linda
Genoten van deze mooie avond! Mooie liederen en prachtige muzikale intermezzo's door Sela en de andere muzikanten. Gezegend Pasen!
Thamar
Het was een fantastisch mooie avond: Kinga haar (ingetogen) engelenstem, afgewisseld met enthousiaste uitbundige samenzang. Wat een gave om met zulke getalenteerde muzikanten God groot te maken! De soms bedoezelde Eusebiuskerk kwam hier weer helemaal tot haar recht waar zij ooit voor bedoeld was!
Veronica
Geweldig!
Manon
Geweldige muziek, en wat een mooie kerk ook! Erg indrukwekkend.
Jan
Wat een zegen dat we in Nederland zo'n inspirerende en getuigende band mogen hebben!
Hanneke
ZO MOOI!
Jos En Rita
Super als altijd! Gezegende Pasen!
Marja
Heel bijzonder mooie avond gehad. De opening was met een indrukwekkend lied...het hele concert...De korte toelichtingen...Met zovelen tegelijk God eren... Kortom..blij en dankbaar thuis gekomen!
Anita
Prachtig en Leven brengend!
Ria Weijs
Erg genoten, pracht concert, gezegende Pasen
Wilma
Het was een geweldig mooie avond tot eer van God de Vader! De Sela groep zong, las, bad en maakte muziek. Dit alles deden ze echt en puur! Voor mijn was het een prachtig verjaardagscadeau waar ik op de dag zelf volop van heb mogen genieten, samen met mijn lieve man en kinderen.
Willy
Erg genoten van het mooie programma. Muzikaal erg goed, prachtige zang. Mooie afwisseling ingetogen liederen en lofliederen. Korte toelichtingen en ook het stille moment waren indrukwekkend.
Johan En Lieneke
Samen met mijn man een prachtige pure en ontroerende avond mogen beleven!In een mooie kerk met mooie verlichting! Voor herhaling vatbaar!!
Bram Maliepaard
Het was voor mij de eerste keer dat ik een concert van Sela heb meegemaakt. In één woord: Ontroerend mooi! Tijdens het samen zingen bekroop mij steeds het gevoel: Zo mooi moet het ook zijn als Jezus terugkomt op de wolken en alle christenen Hem met hun zang mogen begroeten en vereren! Bram Maliepaard
Anneke
Wat een belevenis weer. Prachtig gezongen en gespeeld, alles tot eer van God! Voel me rijk gezegend dat ik er bij kon en mocht zijn! Veel zegen voor de komende concerten en natuurlijk ook een gezegend Pasen!
Annemarie
Genoten! De afwisseling van samenzang en het zingen/muziek van Sela zelf was helemaal in balans. Met mooie stilte momenten! Ook van de aanvulling van de blazers... het was geweldig! Eer aan God!
Margreet
Prachtige muziek en mooie teksten! Mooie locatie, mooi licht en een goede akoestiek. Kortom: we hebben een mooie avond gehad!
Peter Konijn
Heel mooi

Info

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Voor het eerst in twee jaar viert Sela weer Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Sela behoeft geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee. We zingen vertrouwde en nieuwe liederen, zoals je van Sela gewend bent.