Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Dinsdag 22 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Alkmaar, Grote of Sint-Laurenskerk

Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Alkmaar, Grote of Sint-Laurenskerk, dinsdag 22 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Yvonne
Prachtig concert! Heel mooi gezongen en ook met alle muzikanten was het een genot om naar te luisteren. Het was erg indrukwekkend. Fijn dat het een keer in de kop van Noor Holland was, gebeurt niet zo vaak met christelijke concerten.
Steffen.
Altijd heerlijk, zo'n concert van Sela. Nu in grote zetting. Geweldig genoten van de eigentijdse liederen, die vol eerbied en spatzuiver werden gebracht. Bijna hemels! Dank, aan Sela, maar bovenal aan onze machtige God!
Wendy
Prachtig! Genoten! Wel beetje (te) koud in de kkkkkerk ;-)
Agaath
Op de dag na de aanslagen in Brussel extra indrukwekkend en troostvol. De grote kerk in Alkmaar trilde gewoon bij het zingen van bijvoorbeeld "U bent de hoop van ons bestaan, U laat ons nooit verloren gaan". Geen last van de kou gehad, maar wel kippenvel gehad van ontroering. Mijn gebed is dat Sela in deze samenstelling nog vele van dit soort concerten mag geven en getuigen van Gods liefde. En ons als christenen samenbrengen wat ik als grote bemoediging heb ervaren.
Adri
We hebben een gezegende avond gehad, bijzonder om met zoveel gelovigen de eer aan onze Redder te geven,
Jan W
Bijzonder mooi, groots en toch intiem... fijn om met zoveel christenen dit mee te maken.
PJ
Fijn dat Sela nu ook de kop van Noord Holland mocht zegenen met een bijna hemels paasconcert. Halleluja!
Jantineke
Genoten , vooral van eerste helft. Via Dolorosa.....kippenvel. Mooi om de paaskaars ( even ) te doven...hou ervan hoe jullie de muziek en de woorden centraal zetten , niet zozeer de mensen op het podium; integer!!Mix eigen nrs, Taizé en opwekking erg goed! persoonlijk ( zie dat anderen het anders beleven) vond ik het einde van programma beetje anti-climax...arrangement 'als een hert' niet zo mooi, lead zanger niet altijd even zuiver.
Pieter
Muzikaal, zuiver, en vooral: eerbiedig! Groots.
Marja
Genoten! Ontroerend mooi! Wees gezegend tot lof van onze Heer!
Thea Veerman-Baltus*
SELA: Allemachtig Prachtig!* Vol Geloof Hoop en Liefse* Vertrouwen is geloven, dat je alle kracht van God bezit!* Sterker dan je angst!* Thea*. S
Ingrid
Het was zalvend, heeft mijn ziel doen opbloeien en het verlangen naar Jezus terugkomst aangewakkerd
Ankie
Geweldige avond gehad. Mijn eerste Sela concert. indrukwekkend, vooral ook die stilte na het lied over Jezus begrafenis. Heel mooi, voor herhaling vatbaar
Jan Van Twuiver
Prachtig. We hebben genoten Voor herhaling vatbaar. Gebeurt al zo weinig in deze buurt. Jammer van koude kerk.
Jaap
Prachtig concert,een mooie mix van ingetogen en uitbundige nummers.
Hanneke
Prachtig! Groots en toch intiem. Eerbiedig en vol overgave.
Carla
Hele mooie avond. Zeker de volgende keer weer.
Fietje
Prachtig!!!! Heel fijn dat jullie in Noord Holland waren. Met hele groep ontzettend genoten om zo met zoveel christenen Jezus lijden dood en opstanding te vieren!!
Nel
Prachtige avond. Hele mooie liederen, zang en begeleiding. Ook de stilte aan het eind van het programma en het verlaten van het podium, indrukwekkend. Alle eer aan God.
Johan
Het donkere Noord Holland werd verblijd met een geweldige avond. Fijn dat er met zovelen gezongen en gebeden kon en mocht worden. God zij dank.

Info

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Voor het eerst in twee jaar viert Sela weer Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Sela behoeft geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee. We zingen vertrouwde en nieuwe liederen, zoals je van Sela gewend bent.