Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Dinsdag 8 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Vlissingen, Jacobskerk

Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Vlissingen, Jacobskerk, dinsdag 8 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Johanneke
In 1 woord geweldig!! zo creatief met muziek, elk concert weer een aangename verrassing!! Zo samen de Naam van de Heere groot maken, prachtig!
Willeke Van Gelder
Heel mooi, bemoedigend en geweldig om met zoveel mensen een te zijn in Christus.
Marten
Fantastisch
Jan Vos
Wat overweldigend om zo samen met Sela de lof van de drieenige God te mogen zingen hoe heerlijk zal dat zijn om dat eeuwig te mogen doen. Halleluja!
Addie
Het was prachtig
Irma
Wat een kwaliteit brengt Sela! Heerlijk om zo samen Pasen te vieren.
Dennis
In een mooie kerk samen luisteren, maar ook Hem eren en aanbidden, voor wat Hij heeft gedaan. Dankbaar en blij dat ik er bij kon zijn
Jan
Fantastisch dat deze mensen de gave van God hebben gekregen om Gods boodschap, het lijden van Jezus en zijn liefde voor ons, zo door muziek en zang hebben laten horen. Bemoedigend, blij en diep geroerd. Prachtig ook dat we zoveel samen mochten zingen.
Corrie
Indrukwekkend, bij sommige liederen stroomde de tranen over mijn wangen. Wat een aanbidding brengen deze mensen, heel erg bedankt voor deze geweldige avond. God zegene u allen
Karen
Schitterend
Marianne
Muzikale creativiteit ten top en mooi aansluitend bij het thema! Door muziek, zang en houding heen vertellend over het lijden en de overwinning van Jezus.
Liesbeth
Wat een prachtige manier om het Paasevangelie te vieren! Heerlijk gezongen, geluisterd en genoten!
Irene Hoogwerf
Wij hebben genoten van de mooie liederen. Verdriet en vreugde zo dichtbij elkaar.
Jos
Een authentiek eigen geluid waarbij het kruis centraal staat. Een verademing om naar te luisteren.
Wilma
Een ontzettend mooie avond, gevarieerde liederen, geluisterd en gezongen, bemoedigd. Zo mooi om zo naar Pasen toe te leven.
Janneke
Prachtig
Anneke
De liefde van God voor een wereld in nood wordt op een overtuigende en ontroerende manier duidelijk gemaakt. Door professionele, super muzikale solisten en muzikanten.
Marijke
Wat een mooie avond!mooie liederen,mooie band er bij!helemaal geweldig!!!
Daniëlle
Geweldig mooi.
Greanne Van De Kett
Ggggrrrraaaaaannnnddddiiiioooooooos

Info

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Voor het eerst in twee jaar viert Sela weer Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Sela behoeft geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee. We zingen vertrouwde en nieuwe liederen, zoals je van Sela gewend bent.