Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Woensdag 23 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk

Pasen met Sela - Vreugde van mijn hart

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, woensdag 23 maart 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Dirma
Een bijzonder mooi concert, het raakte me. Een voorproefje op de hemel....
Marianne
Wat een prachtige avond!! Indrukwekkend zo stil te staan bij het lijden en sterven van onze Heere Jezus,Zijn opstanding,maar ook te zingen Maranatha....over Zijn wederkomst. Een oase in deze turbulente wereld!
Annemiek
Hebben genoten! Prachtig
Ina
Geweldig om stil van te worden .zien uit naar een ander concert
Sjanie
Het was een indrukwekkende avond in de Laurenskerk. Prachtige liederen, mooie opbouw van de avond en een schitterden akoestiek. Bijzondere toevoeging waren de twee doventolken die via hun gebaren en mimiek de liederen en muziek nog meer tot leven brachten.
Mennie
Het was weer een geweldige belevenis.. Je leeft erin.. De gebarenvertolking bracht het weer heel goed over. Fantastisch! De avond bleef nog dagen hangen..
Felix
Indrukwekkend!
Willem
Geweldig concert. Duidelijk dat de Geest aanwezig was. Was erg opbouwend. De Heere zij geprezen!
Iris
Ontzettend mooie muziek met teksten die echt raken en dat op een prachtige locatie in de St. Laurenskerk! Een heel gaaf concert!
Ton
Het was een indrukwekkende avond, prachtige locatie, mooie liederen, de doventolken echt prachtig allemaal. het getuigenis van kina over haar ziekte, ik was er met een vriendin die ook deze ziekte heeft en door dat getuigenis geraakt werd. de bijbellezingen tussendoor om de muziek kracht bij te zetten. niets dan lof voor de hele avond
Ruth
Zeer indrukwekkend
Evelien
Prachtig! Wat een mooie avond: stijlvol, goed gekozen liederen, super mooi gezongen en doventolken waren ook geweldig!
Monica
Een indrukwekkende en onvergetelijke avond was het! Ik was er met een vriendin we hebben genoten, meegezongen, gedanst, gehuild gewoon dat wat alleen Sela kan en met je doet. De muziek, het licht en de liederen werden nog levendiger met de doventolk erbij. Mijn hart was ontroerd en is volop gevoed! Dank voor alles!
Margot
Wat was dit gaaf! Al die liederen zo mooi gekozen! Genoten
Elize
Wat een geweldige avond was dit! Super mooie muziek en zang op een indrukwekkende locatie. Goede verzorgd en wat waren de doventolken geweldig. Het was heel fijn om met zoveel mensen God te danken en te loven.
Janneke
Geweldig..
Peter
Wat een heerlijke avond, nog nooit zo intens het lijden van de Heere Jezus "geproefd", dank daarvoor!!! De doventolken waren ook voor de niet auditief gehandicapten een zeer waardevolle aanvulling, het deed de liederen nog meer spreken! Ook de nieuwe nummers waren geheel in jullie stijl en gewoon echt prachtig!!!
John Meulendijk
Geweldig concert. Met elkaar en voor elkaar de Heer prijzen wat Hij voor ons gedaan heeft en nog steeds doet.
Judith
Geweldig mooi concert!!:
Anneke
Een avond vol eer aan onze God! geweldig. en ook alle lof voor de doventolken, dat was ontroerend mooi om te zien! dank jullie allen voor deze avond!

Info

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Voor het eerst in twee jaar viert Sela weer Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Sela behoeft geen introductie meer. De beweging met nieuw geschreven liederen 'voor de kerk van nu' zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee. We zingen vertrouwde en nieuwe liederen, zoals je van Sela gewend bent.