Zin in Zorg-festijn

Elspeet, Conferentiehotel Mennorode, vrijdag 10 juni 2016, 10:00 - 12:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Zin in Zorg voor nieuwe data.

Info

Muziek, persoonlijke verhalen, inspirerende voorbeelden en 25 interessante workshops staan centraal tijdens het Zin in Zorg-festijn. Aan het gratis evenement voor alle zorgverleners verlenen onder meer singer-songwriter Matthijn Buwalda, motivator Rikko Voorberg, stiltetrainer Mirjam van de Vegt en tv-presentator Leo Fijen hun medewerking.

Aan het ochtendprogramma wordt verder meegewerkt door bestuurder Enny Hoenselaar en zorgethica Marije Stegenga. Zij zullen ons inspireren over hoe je met zin kunt werken in de zorg. Persoonlijke liedjes en verhalen en interessante voorbeelden geven je inspiratie over hoe je aandacht hebt voor je eigen bezieling en goede zorg kunt verlenen.

In de middag is er een markt met interessante producten voor zingeving in de zorg, en maar liefst 25 verschillende workshops en activiteiten! Laat je inspireren door theater, muziek, stilte, mindfulness, teamtraining, spellen, natuur, goede lezingen en interactieve workshops.

Workshops worden o.a. verzorgd door Relief, Vilans en het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen, Ervarea, stiltetrainer Mirjam van der Vegt, Care and Culture, Werkplaats aandachtig leven, Bos Zorgmanagement en Advies, NPV, Elan en Miranda Teerling. Er is voor iedereen wat wils, ook voor leidinggevenden.

Bekijk het programma

Het Zin in Zorg-festijn wordt georganiseerd door Conferentiecentrum Mennorode en Reliëf, christelijke vereniging van zorgaanbieders, met als doel professionals in de zorg te danken voor hun inzet. Toegang tot het evenement is gratis, er hoeft alleen betaald te worden voor de lunch (lunchpakket 7,50 euro, lunchbuffet 12,50 euro)