Gouda

Over Schapen Enzo

Over Schapen Enzo speelt in Gouda de voorstelling 'Wat ik eigenlijk wil'. Met gekke en breekbare liedjes en absurde en rake scenes.

Donderdag 26 september 2019, Gouda

Theatertour The Bowery

Eén van de meest besproken bands van dit moment is ongetwijfeld The Bowery. Dit najaar gaan ze de theaters in!

Donderdag 21 november 2019, Gouda

Matthijn Buwalda in theaters

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

14 december - 4 juni, Gouda

Trinity: Kerststallentour 2019

een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten. Meezingen tot je hees bent, swingen met een dikke jas aan en chocomelk of glühwein in je hand. En dat allemaal in een echte winterse stal! Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Zaterdag 14 december 2019, Gouda

Timzingt: cabaretvoorstelling 'Verloren Vaders'

in zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Zaterdag 16 mei 2020, Gouda

Elly & Rikkert: Mooi Geweest

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met oude en nieuwe liedjes. Een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret.

Vrijdag 5 juni 2020, Gouda