Gouda

Valentijnsconcert door Elise Mannah

Zangeres Elise Mannah en Koor Menorah zullen de luisteraars meenemen op een muzikale en verrassende reis langs het pad van de liefde.

Vrijdag 14 februari 2020, Gouda

Kinga Bán: Geboren

Ze wilde niets liever dan dat haar boodschap met deze nieuwe liederen de wereld in zou gaan. En zo blijft haar hoopvolle lied klinken: Ik ben opnieuw geboren! Wij zijn opnieuw geboren!

7 maart - 16 mei, Gouda

Pasen met Sela – De Heer is waarlijk opgestaan

Tijdens deze Paastour ervaren we samen met Sela het donker en het licht met bekende Paasliederen, geliefde Sela-liederen en nieuw geschreven werk.

Zaterdag 14 maart 2020, Gouda

Delise: EP release concert

Tijdens dit release concert van haar nieuwe cd kun je genieten van Delise's prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes.

Zaterdag 28 maart 2020, Gouda

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

Vrijdag 24 april 2020, Gouda

Voorjaarstour Joke Buis (video)

Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten van de voorjaarstour van Joke Buis? Bekijk Joke's video-uitnodiging en playlist met nieuwe liederen.

Zaterdag 25 april 2020, Gouda

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

Zaterdag 16 mei 2020, Gouda

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda is ook in 2020 te vinden in de Nederlandse theaters. Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Donderdag 4 juni 2020, Gouda

Elly & Rikkert: Mooi Geweest!

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met een afscheidstournee. Een mix van verhalen, poëzie, cabaret en oude en nieuwe liedjes.

Vrijdag 5 juni 2020, Gouda