Gouda

Delise: Kleine dingen

Theaterconcert 'Kleine dingen': met complete band en gastartiest Ralph van Manen. Reserveer nu voor de livestream van dit concert.

The Bowery: release-concert ‘Mountains & Valleys’

Op 26 september geeft The Bowery een release-concert van hun nieuwe album ‘Mountains & Valleys’. Het nieuwe album heeft een internationaal karakter en laat de veelzijdigheid van The Bowery in alle facetten zien. Reserveer voor VIP-entreekaarten om er bij te zijn (beperkt beschikbaar) of voor de livestream om thuis te genieten.

Kinga Ban: Geboren-tour

Voor de presentatietour van het album 'Geboren', het laatste album van zangeres Kinga Ban, zijn nieuwe data in het najaar bekend.

Elise Mannah opnieuw in theaters

Kom genieten van Elise Mannah's voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn': een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes.

Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Tijdens haar 'Vertrouwd & Nieuw'-tour presenteert Joke Buis onder meer persoonlijke liederen, over herkenbare thema's die dicht bij haar hart liggen.

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

Matthäus Passion - Ribattuta Musica

Ribattuta Musica laat u de Matthäus Passion van J.S. Bach voelen en beleven. Met uitvoeringen in Leiden, Utrecht, Gouda en Voorburg.

Over Gouda