Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

LEV: Dansen in de regen

'Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari is verschenen! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

Het nieuwe album ‘Dansen in de regen’ was in de zomer van 2019 al klaar. In de planning destijds leek het de band verstandig de CD in het voorjaar van 2020 uit te brengen met een bijpassende tour. Maar helaas, dat liep allemaal even anders. Freek, zanger van de band: ‘Een dag voor ons presentatiefeest en de start van de tour, werden de maatregelen omtrent corona aangescherpt en kon alles onverhoopt niet doorgaan. Een enorme teleurstelling natuurlijk, we hadden er maanden naar toegeleefd’.

Na veel gepuzzel en rekening houdend met de corona-maatregelen, is het gelukt de najaarstour doorgang te laten vinden. In een aangepaste vorm, maar zonder iets af te doen aan de inhoud natuurlijk! De concerten worden gegeven op locaties waar de corona-maatregelen kunnen worden gehanteerd, met een maximaal aantal bezoekers per concert en zonder pauze. Er vinden meerdere concerten per dag plaats.

Je hoeft niet te schuilen voor het leven. Zoek je geluk maar bij de Levende. Als de wolken huilen, hoef je niet te schuilen, maar mag je leren dansen in de regen.

LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Het is mogelijk om Vriend van LEV te worden en deze missie te steunen.

Agenda


Concerten LEV

LEV

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart' en tevens de missie van de band. 'We hebben een hart voor God, mensen en muziek. We schrijven liederen vanuit ons hart en daarmee hopen we te raken.'
Dansen in de regen!
CD: Dansen in de regen!