Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Christelijke coaching: Dag van Herstel

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Het loopt niet soepel in je werk of je leven en je weet dat het anders moet. Maar hoe? De Dag van Herstel helpt je nieuwe wegen te ontdekken. Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

Op de Dag van Herstel ontdek je welke bronnen je kunt aanboren en waar jouw kansen liggen. De Dag van Herstel helpt je hoop te hervinden en nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Je onderzoekt waar het misging en hoe je verder kunt, zodat je met goede moed de draad weer kunt oppakken.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (ook bekend als schrijver en spreker) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2: “Een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen.”

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zo kun je werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke ook oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Herstel is zaterdag 29 mei, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

 • Van 10:00 tot 17:00
 • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
 • 6 inspirerende talks
 • 5 grondige oefeningen
 • individuele en groepsontmoetingen
 • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

  Meer christelijke coaching
  Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit jaar nog diverse andere trainingen. Op 17 juli is de Dag van Rust, op 28 augustus de Dag van Kiezen en op 23 oktober de Dag van Ouder Worden. Ook kun je regelmatig deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.

  Agenda


  Nieuwe Uitzichten

  Nieuwe Uitzichten

  De christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld geven met 'Nieuwe Uitzichten' grondige en betrokken coaching voor een nieuwe richting in je werk en leven.


  • Uitgelicht

  • Reserveer nu voor de New Wine Zomerconferentie

   De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet. Het thema is: 'Leven in Jezus' met als hoofdspreker de Zuid-Afrikaanse theoloog Alexander Venter. Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen op Landgoed Velder in Liempde. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) komt er een fysieke NEXTconferentie, mits de coronamaatregelen dat te zijner tijd toestaan. De betaling voor dagbezoek of NEXT wordt pas afgeschreven als zeker is dat dit door kan gaan. Reserveer daarom nu je tickets voor de livestream, dagbezoek en/of NEXT-conferentie.

  • Concert Martijn van Essen
  • Kinga Ban: Geboren