New Wine Zomerconferentie 2021: Leven in Jezus

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Thema: Leven in Jezus
In Matteüs 11:29-30 nodigt Jezus ons uit om zijn juk op te nemen en van hem te leren. Dat is in de kern ook wat het betekent om Christen te zijn: Dagelijks met Jezus en als Jezus wandelen, zodat we steeds meer op hem gaan lijken. Tijdens de Zomerconferentie neemt Alexander Venter ons mee in die reis. Hij laat zien hoe wij als leerlingen van Jezus mogen delen in de spiritualiteit van Jezus. Hoe wij ons mogen oefenen in die spiritualiteit, zodat we steeds meer op Jezus gaan lijken in karakter, leven, woorden en werken.

Spreker: Alexander Venter
Alexander Venter is een Zuid-Afrikaanse theoloog en Vineyard-voorganger. Hij schreef de boeken Doing Church, Doing Healing, en Doing Spirituality. In dit laatste boek beschrijft Alexander de weg die we stap voor stap mogen gaan in het vormen van ons karakter naar het beeld van Christus. Discipelschap is namelijk meer dan bekering alleen. Het betekent een levens-lang-leerproces waarin we Jezus op de voet volgen. Alexander maakt dit concreet vanuit het onderwijs van Jezus (over de komst van het Koninkrijk), het onderwijs van Paulus (over de kracht en inwoning van de Geest) en de geschiedenis van Christelijke spiritualiteit (geestelijke disciplines/oefeningen).

Welke tickets kun je boeken?

  1. Je kunt een ticket boeken voor onze digitale conferentie van 22 t/m 25 juli.
  2. Je kunt ook als daggast langs komen op ons mooie terrein in Liempde op 23, 24 en/of 25 juli.
  3. Als je tussen de 13 en 17 bent kun je je aanmelden voor het Next weekend van 22 t/m 25 juli.
  4. Wil je als medewerker deelnemen aan deze conferentie als o.a. jeugdleider bij Next, TD-er, kinderwerker of helpen bij de op- en/of afbouw of in één van de andere teams dan kun je je ook aanmelden (onder het kopje medewerker).

Hoe gaan we om met de betaling?

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij voor het programma dat we deze zomer proberen neer te zetten. Tegelijkertijd begrijpen we dat het ook wel spannend is om je nu in te schrijven voor het programma in de huidige onzekere tijden. Die spanning voelen we ook als New Wine, om het programma hierboven mogelijk te maken, moeten we nu al kosten gaan maken. En dat doen we!

Zoals het er nu uitziet gaat de digitale conferentie zeker door, dat bedrag willen we daarom een week na aanmelding incasseren. Voor het Next-weekend en de mogelijkheid om daggasten te ontvangen in Liempde, zal er langer onzekerheid zijn (we weten dat pas waarschijnlijk begin juli). Daarom beloven we dat als je je inschrijft, we dat bedrag pas incasseren als het zeker is dat die programmaonderdelen doorgaan.

Tijdens het boeken kun je aangeven of je een deel van je inschrijfgeld wilt doneren ter dekking van de voorbereidingskosten als het niet mogelijk blijkt om bezoekers op het terrein te ontvangen.

Agenda


Conferenties New Wine New Wine Zomerconferentie

New Wine Zomerconferentie

Eind juli wordt de jaarlijkse New Wine Zomerconferentie georganiseerd, op Landgoed Velder in Liempde, voor velen bekend van het Flevo Festival.