Marco van der Straten: TIJD

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Na uitverkochte theateravonden met ‘Als ik in de hemel kom’, gaat Marco van der Straten nu samen met een liveband op tournee met het nieuwe programma: TIJD – als leven rouw is.

Tijdens dit theaterprogramma neemt Marco ons mee het klooster in tijdens een stilteretraite. Als de zware toegangspoort achter hem dichtslaat, slikt hij zijn onzekerheid weg. Bang voor de confrontatie met de stilte, laat hij even later zijn weekendtas op de houten vloer van de sobere slaapkamer vallen. Hij blijkt niet de enige te zijn die meer bagage mee naar binnen zeult dan op het eerste gezicht lijkt…

‘Tijd heelt alle wonden,’ volgens een bekend cliché… Iedereen krijgt vroeg of laat in het leven te maken met verlies. Hoe kun je de tijd nemen om te ervaren wat verlies voor je betekent? Tijdens deze theateravond neemt Marco de tijd om verhalen te delen voor als leven rouw is. Hij neemt je in verhalen en – samen met een liveband - liedjes mee op reis langs ontmoetingen met mensen die veel te druk zijn om te rouwen of juist besloten om verdriet de ruimte te geven. En alles daar tussenin.

Het wordt een avond met een lach en een traan, om maar een ander cliché aan te halen. In het theater zetten we de klok een avondje stil. Want luisteren is het beste dat iemand voor je kan doen als leven rouw is. Dan kun je ook mooi genieten van de muziek van de eigen liveband. Kom je op TIJD … ?

Het is mogelijk om bij je reservering ook een exemplaar van het boek ‘Als leven rouw is’ te reserveren.

Reserveer zonder risico!
We gaan ervanuit dat deze voorstellingen zonder problemen kunnen doorgaan. Mocht er toch beperkende maatregelen komen, vanwege corona, dan plannen we nieuwe data. U kunt er bij verhindering op de nieuwe datum ook voor kiezen om uw reservering kosteloos te annuleren. Het voordeel van nu al reserveren is: hoe eerder u reserveert, hoe beter uw plaatsen.

Bezoekers over vorige voorstelling ‘Als ik in de hemel kom’:

Joke

Fijn programma, luchtig en toch diepzinnig. Prachtige begeleiding van gitaar en zang. Echt weer iets héél anders.

Ida

Ik heb genoten van de mijmeringen en de prachtige muziek.

J.G.

Heel bijzonder om dit mee te beleven. Doorleefd, mede door de ‘dalperioden’ van het leven. Zangeres met schitterende stem gaf extra's. Bedankt!

Annelies

Prachtig...bemoedigend...uit het leven gegrepen.