Kerstnachtdiensten EGHW 2022

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Op zaterdagavond 24 december zullen er twee Kerstnachtdiensten worden gehouden in het kerkgebouw De Poort van de Evangelische Gemeente Hoekschewaard in Oud-Beijerland. In een intieme Kerstsfeer zullen we met elkaar Kerst groots vieren. Er zullen 2 identieke diensten zijn. De eerste dienst is om 19:00 uur en de tweede dienst is om 21:30 uur. We willen u van harte uitnodigen om Kerst met ons te vieren.

We hopen ook u te mogen verwelkomen! De toegang is gratis. Wel dient u tijdig voor één van de diensten te reserveren zodat u verzekerd bent van een plaats. Nodig ook anderen in uw omgeving uit om te komen!

Live-webstreaming
Kunt u deze avond niet komen maar wilt u de Kerstnachtdiensten wel live volgen? Dat kan, want via de website www.eghw.nl kunt u ook dit jaar live meekijken en de dienst meebeleven. Dit zal op dezelfde tijd zijn als de diensten.

Vervoer
Komt u uit Oud-Beijerland? Komt u dan zoveel mogelijk op de fiets. Komt u met de auto? Rijd u dan zoveel mogelijk met elkaar mee. Verder zullen parkeerwachters aangeven waar u kunt parkeren.