Retraite Wandel Reis Schotland

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Retraite Actief Reizen neemt je mee naar een plek in Schotland waar jij helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van wandelingen in de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Deze retraite in het buitenland is niet zomaar een reis. Je wordt uitgedaagd: in mooie, soms pittige, wandeltochten in een gebied midden in de Schotse Hooglanden. Maar ook in het zoeken en ervaren van stilte. En in gesprekken over waar jij geraakt wordt door elementen in Gods schepping, waardoor een activiteit ineens gaat over jou. Zo adem je daadwerkelijk 'in' op deze reis. Al zin om mee te gaan?

De Retraite Wandel Reis Schotland is van 24 mei tot 2 juni. Op zondag zijn we te gast in een lokale, Schotse gemeente. De natuur is deze periode in Schotland op zijn mooist!... vaak helder weer, de in bloei komende brem, geen last van insecten.

Ben jij erbij?

'Treat yourself with nature, retreat Scotland'

Meer informatie

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Pelgrim Reis Ierland

Een 7-daags avontuur per trein, boot én te voet over een van de pelgrimspaden in Ierland.

Retraite Actief Reis Noorwegen

Laat je inspireren door het prachtige landschap op deze retraitereis. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Retraite Creatief Reis Wales

Geniet een week lang van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales en Gods persoonlijke boodschap voor jou: jij bent approved!

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Op retraite met Kees Postma: ontspannen, lichtvoetig en met een dosis humor. Zoals in zijn gelijknamige boek: 'De Retraite'.

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In de rustieke heuvels van het Sauerland.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833