Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Voor alles is er een tijd!

En met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Jij ook? Dompel je deze zomer dan lekker onder in de rust van het klooster. Kom ontdekken hoe het kloosterritme helpend kan zijn in het omgaan met tijd. Wil je de uitdaging aangaan om een paar dagen telefoonloos te leven? Of ontdekken hoe hard jouw innerlijke klok loopt?

Op het Kloosterfestival verkennen we met elkaar het belang van rust, verveling, aandacht en wachten; ervaringen die sinds de Oudheid als belangrijke voorwaarden voor denken, creativiteit en geloof worden gezien.

Het Kloosterfestival staat volop voor gezelligheid, ontmoeting, muzikanten, stilte, goede koffie, vers eten uit de moestuin, inspirerende workshops en kun je in gesprek gaan met leden van verschillende (klooster) orders.

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!

Mis het niet en kom deze zomer naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen.

Video playlist


Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Kloosterfestival

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.Uitgelicht

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Kloosterfestival

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833