Provincie Utrecht

Arjan van Essen: Kop of Munt

Het gokverleden en dubbelleven dat Arjan van Essen tot 10 jaar geleden leidde staat centraal in de theatervoorstelling Kop of Munt.

Donderdag 9 mei 2019, Utrecht

Als ik in de hemel kom

Na grote belangstelling voor eerdere voorstellingen in Houten en Zwolle, keert deze theatervoorstelling over 'leven na de dood' in het najaar terug.

17 mei - 15 november, 2 locaties

Elly & Rikkert Mooi Geweest

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met oude en nieuwe liedjes. Een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret.

18 mei - 24 november, 22 locaties

Concert Marcel Zimmer & band

Op 24 mei geven Marcel Zimmer & band een concert in de Ontmoetingskerk in Amersfoort (Vathorst).

Vrijdag 24 mei 2019, Amersfoort

Living Lightly 2019

Tijdens 'Living Lightly: Beat the burn-out' neemt Michelle van Dusseldorp je mee in de wereld die schuilgaat achter het burn-outprobleem.

Donderdag 20 juni 2019, Veenendaal

LEV: Zomerconcerten met nieuwe liederen

LEV geeft aan het begin van de zomer vier concerten, die in het teken staan van samen zingen, luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die LEV in de afgelopen periode heeft geschreven. Voor het eerst wil de band, voordat een nieuwe cd wordt opgenomen, kijken en ervaren hoe de nieuwe liederen ‘landen’. Met het bezoeken van een zomerconcert draag je dus een steentje bij aan de nieuwe LEV-cd die in het najaar van 2019 wordt opgenomen.

Zaterdag 6 juli 2019, Kamerik

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

Donderdag 10 oktober 2019, Utrecht

Nieuwe theatertour Matthijn Buwalda: 'Rechtop Mens'

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen. Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan? Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'.

6 november - 19 december, 2 locaties

Seraph: Deja vu (opname live-cd)

De fusionband Seraph geeft concerten in Dronten en Veenendaal. Deze worden opgenomen ten behoeve van hun nieuwe live-album.

Vrijdag 22 november 2019, Veenendaal

J.S. Bach: Matthäus Passion - Ars Musica Concertkoor en Orkest

Voor de tweede keer vertolken het Ars Musica Concertkoor en Orkest de Matthäus Passion in de sfeervolle Grote Kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente in Zeist.

Maandag 6 april 2020, Zeist


Tickets

Historie