Veenendaal

Living Lightly 2019

Tijdens 'Living Lightly: Beat the burn-out' neemt Michelle van Dusseldorp je mee in de wereld die schuilgaat achter het burn-outprobleem.

Donderdag 20 juni 2019, Veenendaal

30 jaar Oslo Gospel Choir

In oktober keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor twee concerten in de Basiliek in Veenendaal, met bekende en nieuwe liederen.

18 - 19 oktober, Veenendaal

Elly & Rikkert: Mooi Geweest

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met oude en nieuwe liedjes. Een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret.

Vrijdag 8 november 2019, Veenendaal

Presentatieconcert Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Op 15 november presenteert Joke Buis haar nieuwe muziek tijdens een speciale concertavond in Veenendaal. 'Vertrouwd & Nieuw' komen bij elkaar tijdens een avondvullend programma. Met (voor het eerst) nieuw geschreven gezangen en luisterliedjes, geinspireerd op de kracht en wijsheid van oude kerkliederen. Liederen over vertrouwen en hoop, zoals Joke's nieuwe lied 'Gods hart klopt voor jou'. Uiteraard ontbreken klassiekers uit Joke's repertoire niet.

Vrijdag 15 november 2019, Veenendaal

Seraph: Deja vu (opname live-cd)

De fusionband Seraph geeft concerten in Dronten en Veenendaal. Deze worden opgenomen ten behoeve van hun nieuwe live-album.

Vrijdag 22 november 2019, Veenendaal

Matthijn Buwalda in theaters

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Donderdag 28 november 2019, Veenendaal