Veenendaal

30 jaar Oslo Gospel Choir

In oktober keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor twee concerten in de Basiliek in Veenendaal, met bekende en nieuwe liederen.

18 - 19 oktober, Veenendaal

Elly & Rikkert: Mooi Geweest

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met oude en nieuwe liedjes. Een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret.

Vrijdag 8 november 2019, Veenendaal

Vrienden van TEAR Live

Op 14 november staan Trinity, Mensenkinderen, Timzingt en Larissa Baak samen op het podium in de Basiliek in Veenendaal.

Donderdag 14 november 2019, Veenendaal

Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Kom tijdens dit presentatieconcert in Veenendaal genieten van de nieuwe muziek van Joke Buis: liederen over (zelf)vertrouwen en hoop.

Vrijdag 15 november 2019, Veenendaal

Seraph: Deja vu (opname live-cd)

De fusionband Seraph geeft concerten in Dronten en Veenendaal. Deze worden opgenomen ten behoeve van hun nieuwe live-album.

Vrijdag 22 november 2019, Veenendaal

Matthijn Buwalda in theaters

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Donderdag 28 november 2019, Veenendaal

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

Vrijdag 6 december 2019, Veenendaal

Timzingt: cabaretvoorstelling 'Verloren Vaders'

in zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Woensdag 6 mei 2020, Veenendaal