Veenendaal

30 jaar Oslo Gospel Choir

In oktober keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor twee concerten in de Basiliek in Veenendaal, met bekende en nieuwe liederen.

18 - 19 oktober, Veenendaal

Elly & Rikkert: Mooi Geweest

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met oude en nieuwe liedjes. Een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret.

Vrijdag 8 november 2019, Veenendaal

Vrienden van TEAR Live

Op 14 november staan Trinity, Mensenkinderen, Timzingt en Larissa Baak samen op het podium in de Basiliek in Veenendaal! Dit Vrienden van Tear Live concert belooft een muzikaal en afwisselende avond te worden.

Donderdag 14 november 2019, Veenendaal

Nieuw lied Joke Buis: Altijd Groter

Geniet van de nieuwe single van Joke Buis, de zomerse meezinger 'Altijd Groter', live opgenomen op Opwekking 2019.

Vrijdag 15 november 2019, Veenendaal

Seraph: Deja vu (opname live-cd)

De fusionband Seraph geeft concerten in Dronten en Veenendaal. Deze worden opgenomen ten behoeve van hun nieuwe live-album.

Vrijdag 22 november 2019, Veenendaal

Matthijn Buwalda in theaters

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Donderdag 28 november 2019, Veenendaal

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen. De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met een mix van nieuwe en bekende liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar af.

Vrijdag 6 december 2019, Veenendaal