Zeeland

Sela CD-concerten 'Thuis'

Sela kwam in september 2019 met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

Woensdag 13 november 2019, Goes

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda is in 2019 en 2020 wederom te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Vrijdag 29 november 2019, Goes

Kerst met LEV: Mensen van Vrede

LEV trekt opnieuw door het land met een reeks kerstconcerten. Dit keer met een nieuw verhaal: Mensen van Vrede.

Zaterdag 21 december 2019, Middelburg

Delise: Huiskamerconcerten

In het voorjaar van 2020 geeft zangeres Delise huiskamerconcerten. Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer/songwriter en folk.

Zaterdag 29 februari 2020, Tholen

Christian Verwoerd: U Alleen

Christian Verwoerd presenteert in 2019 en 2020 met voltallige band het album 'U Alleen'. Boek nu je kaarten voor de concerten.

Zaterdag 7 maart 2020, Middelburg

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

Vrijdag 3 april 2020, Goes

Stiltetour: Van presteren naar liefhebben

tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid.

Donderdag 9 april 2020, Zierikzee