Trinity: Drive-in Gatherings

De Trinity Gatherings keren (corona-proof) terug in het najaar, met onder meer Drive-in Gatherings. Feesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding.

Christian Verwoerd: U Alleen

Christian Verwoerd sluit in het najaar zijn succesvolle 'U Alleen'-tour af met een concert in Veenendaal.

Nieuwe videoclip Delise: Nu de trein vertrokken is

Bekijk de nieuwe lyric-video van Delise: Nu de trein vertrokken is. Het lied komt uit in de aanloop naar het theaterconcert 'Kleine dingen'.

The Bowery: Mountains & Valleys

Op 26 september geeft The Bowery twee release-concerten van hun nieuwe album ‘Mountains & Valleys’.

LEV: Dansen in de regen

In het najaar zal de band LEV concerten geven om de nieuwe liederen en het verhaal achter 'Dansen in de regen' met je te delen!

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

Theatervoorstelling Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Kom genieten van Elise Mannah's voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn': een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes.

Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Tijdens haar 'Vertrouwd & Nieuw'-tour presenteert Joke Buis onder meer persoonlijke liederen, over herkenbare thema's die dicht bij haar hart liggen.

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda keert terug in de Nederlandse theaters met de reprise 'Rechtop Mens', een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'.

Matthäus Passion - Ribattuta Musica

Ribattuta Musica laat u de Matthäus Passion van J.S. Bach voelen en beleven. Met uitvoeringen in Leiden, Utrecht, Gouda en Voorburg.

EO-Jongerendag 2020

Op 05 juni 2021 is het zover, de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam! Houd deze dag vrij in je agenda en bereid je voor op een groot feest!

Over Zuid-Holland


Agenda

Historie