Zuid-Holland

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda is in 2019 en 2020 wederom te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

20 november - 4 juni, 6 locaties

Theatertour The Bowery

Eén van de meest besproken bands van dit moment is ongetwijfeld The Bowery. Dit najaar gaan ze de theaters in!

21 - 30 november, 3 locaties

Theaterdominee David Heek

In dit theatercollege bestormt en breekt David Heek zijn opgebouwde beelden van God, de wereld en de mensen om hem heen.

27 november - 29 mei, 6 locaties

Sela: Laatste kaarten

Sela kwam in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

30 november - 7 december, 2 locaties

Trinity: Kerststallentour 2019

De mannen van Trinity nemen je komende decembermaand mee op reis naar Kerst met de derde editie van de Trinity Kerststallentour.

6 - 22 december, 2 locaties

Kerst met LEV: Mensen van Vrede

LEV trekt opnieuw door het land met een reeks kerstconcerten. Dit keer met een nieuw verhaal: Mensen van Vrede.

12 - 21 december, 6 locaties

Christian Verwoerd en Gerald Troost

Kom naar het benefietconcert in Zwijndrecht en ervaar de unieke combinatie van zangers Christian Verwoerd en Gerald Troost.

Donderdag 12 december 2019, Zwijndrecht

NPU: Messiah van Händel

In stijl, bezetting en instrumentarium benadert de Nieuwe Philharmonie de uitvoering van de Messiah, zoals die klonk bij de première in 1742.

Donderdag 19 december 2019, Leiden

Kerstnachtdiensten EGHW

Op kerstavond zullen er twee kerstnachtdiensten worden gehouden in De Poort in Oud-Beijerland. Een intieme kerstsfeer, maar een grote viering.

Dinsdag 24 december 2019, Oud-Beijerland

ChristenUnie huiskamergesprek

Vrijdag 24 januari 2020, Utrecht

Christian Verwoerd: U Alleen

Christian Verwoerd presenteert in 2019 en 2020 met voltallige band het album 'U Alleen'. Boek nu je kaarten voor de concerten.

7 - 14 maart, 2 locaties

Stiltetour: Van presteren naar liefhebben

Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus. Een visser uit de Bijbel die grote hoogtes en diepe dalen kende.

20 maart - 11 april, 7 locaties

Delise: EP release concert

Tijdens dit release concert van haar nieuwe cd kun je genieten van Delise's prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes.

Zaterdag 28 maart 2020, Gouda

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

2 april - 30 mei, 5 locaties

J.S. Bach: Matthäus Passion - Nieuwe Philharmonie Utrecht

Nieuwe Philharmonie Utrecht brengt in 2020 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion, volgens de interpretatie van dirigent en violist Johannes Leertouwer.

Vrijdag 3 april 2020, Rotterdam

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

24 - 25 april, 2 locaties

Voorjaarstour Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

na het uitverkochte presentatieconcert in Veenendaal gaat Joke Buis in het voorjaar van 2020 het land in met de liedjes van ‘Vertrouwd & Nieuw’. Kom genieten van Joke's nieuwe, verhalende liedjes, die uit het hart zijn geschreven, en nieuwe gezangen. De nieuwe liedjes worden gecombineerd met vertrouwde klassiekers uit Joke's repertoire. Het thema ‘vertrouwen’ loopt als een rode draad door de avonden heen.

Zaterdag 25 april 2020, Gouda

Elly & Rikkert: Mooi Geweest!

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met een afscheidstournee. Een mix van verhalen, poëzie, cabaret en oude en nieuwe liedjes.

16 mei - 13 juni, 3 locaties


Agenda

Historie