Zuid-Holland

ChristenUnie huiskamergesprek

Gert-Jan Segers gaat graag met je in gesprek over een klimaatbeleid voor de ChristenUnie met zowel daadkracht als draagvlak.

Vrijdag 24 januari 2020, Utrecht

Valentijnsconcert door Elise Mannah

Zangeres Elise Mannah en Koor Menorah zullen de luisteraars meenemen op een muzikale en verrassende reis langs het pad van de liefde.

Vrijdag 14 februari 2020, Gouda

Voorjaarstour Joke Buis (video)

Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten van de voorjaarstour van Joke Buis? Bekijk Joke's video-uitnodiging en playlist met nieuwe liederen.

22 februari - 25 april, 2 locaties

Christian Verwoerd: U Alleen

Na de uitverkochte concerten in het najaar van 2019, keert Christian Verwoerd in het voorjaar van 2020 terug met nieuwe 'U Alleen' concerten!

7 - 14 maart, 2 locaties

Kinga Bán: Geboren

Ze wilde niets liever dan dat haar boodschap met deze nieuwe liederen de wereld in zou gaan. En zo blijft haar hoopvolle lied klinken: Ik ben opnieuw geboren! Wij zijn opnieuw geboren!

7 maart - 16 mei, 3 locaties

Pasen met Sela – De Heer is waarlijk opgestaan

Tijdens deze Paastour ervaren we samen met Sela het donker en het licht met bekende Paasliederen, geliefde Sela-liederen en nieuw geschreven werk.

Zaterdag 14 maart 2020, Gouda

Van presteren naar liefhebben

Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus. Een visser uit de Bijbel die grote hoogtes en diepe dalen kende.

20 maart - 11 april, 6 locaties

Theaterdominee David Heek

In dit theatercollege bestormt en breekt David Heek zijn opgebouwde beelden van God, de wereld en de mensen om hem heen.

20 maart - 29 mei, 2 locaties

Zing mee in Rotterdam Ahoy

Hou jij van zingen én van de Matthäus Passion? Bestel dan nu je koortickets voor Matthäus aan de Maas op 21 maart en zing mee!

Zaterdag 21 maart 2020, Rotterdam

Janine Beens – Tabula Rasa (theatertour)

Zangeres Janine Beens verrast dit voorjaar met een nieuwe theatertour: Tabula Rasa.

22 - 24 maart, 2 locaties

Paul Wilbur: Roar from Zion

Paul Wilbur laat 'Roar from Zion' klinken tijdens de Nederlandse tour met band & projectkoor.

27 - 29 maart, 3 locaties

Delise: EP release concert

Tijdens dit release concert van haar nieuwe cd kun je genieten van Delise's prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes.

Zaterdag 28 maart 2020, Gouda

J.S. Bach: Matthäus Passion - Nieuwe Philharmonie Utrecht

Nieuwe Philharmonie Utrecht brengt in 2020 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion, volgens de interpretatie van dirigent en violist Johannes Leertouwer.

Vrijdag 3 april 2020, Rotterdam

Greatly Blessed in concert

Het repertoire dat Greatly Blessed ten gehore brengt, ligt verankerd in de Southern Amerikaanse Gospel, in de stijl van de Gaither Vocal Band.

Zaterdag 4 april 2020, Alphen aan den Rijn

LEV: Dansen in de regen

In het voorjaar zal de band concerten geven om de nieuwe liederen en het verhaal achter 'Dansen in de regen' met je te delen!

Zaterdag 4 april 2020, Barendrecht

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

8 april - 30 mei, 4 locaties

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

24 - 25 april, 2 locaties

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda is ook in 2020 te vinden in de Nederlandse theaters. Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

7 mei - 4 juni, 3 locaties

Elly & Rikkert: Mooi Geweest!

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met een afscheidstournee. Een mix van verhalen, poëzie, cabaret en oude en nieuwe liedjes.

16 mei - 13 juni, 3 locaties

EO-Jongerendag 2020

Op 06 juni 2020 is het zover, de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam! Houd deze dag vrij in je agenda en bereid je voor op een groot feest!

Zaterdag 6 juni 2020, Rotterdam


Agenda

Historie