Zuid-Holland

Over Schapen Enzo

Over Schapen Enzo speelt in Ridderkerk de voorstelling 'Wat ik eigenlijk wil'. Met gekke en breekbare liedjes en absurde en rake scenes.

Donderdag 28 maart 2019, Ridderkerk

J.S. Bach: Matthäus Passion - Nieuwe Philharmonie Utrecht

Nieuwe Philharmonie Utrecht brengt in 2019 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion, volgens de interpretatie van dirigent en violist Johannes Leertouwer.

Vrijdag 12 april 2019, Rotterdam

Greatly Blessed in concert

De gospelformatie Greatly Blessed verzorgt regelmatig concerten door het gehele land.

13 april - 1 juni, 3 locaties

The Passion in Concert

Kom in het paasweekend naar Rotterdam Ahoy voor de eerste editie van The Passion in Concert. Bekende artiesten, zoals Simone Kleinsma, Dwight Dissels en Jeroen van Koningsbrugge, zingen de mooiste Nederlandstalige popnummers. The Passion in Concert neemt je mee op een muzikale reis door het paasverhaal, verteld vanuit het perspectief van Maria.

Zaterdag 20 april 2019, Rotterdam

Als ik in de hemel kom

Tijdens de theateravond 'Als ik in de hemel kom' vertelt Marco van der Straten verhalen over 'leven na de dood'. Met gasten die hij sprak voor zijn nieuwe boek over dit thema.

Vrijdag 17 mei 2019, Dordrecht

Grote jubileumtour Elly & Rikkert langs 20 theaters

Elly Nieman en Rikkert Zuiderveld vieren hun 50-jarig jubileum met een bijzondere tour langs theaters in Nederland en België. Met oude en nieuwe liedjes, een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret van Rikkert en vooral veel warme herinneringen. Deze bijzondere jubileumtour is voor Elly en Rikkert ook een beetje afscheid nemen. Een manier om ‘dankjewel’ te zeggen tegen hun grote schare trouwe fans en samen te genieten van dit feest van herkenning.

1 juni - 13 november, 6 locaties

Trinity Gatherings: ontmoeting, muziek en verbinding

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten vol ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting, en natuurlijk gaan de mannen van Trinity op zoek naar wat jou en hen inspireert en hoop geeft.

28 september - 4 oktober, 2 locaties

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

Vrijdag 11 oktober 2019, Dordrecht

Arjan van Essen: Kop of Munt

Het gokverleden en dubbelleven dat Arjan van Essen tot 10 jaar geleden leidde staat centraal in de theatervoorstelling Kop of Munt.

Zaterdag 26 oktober 2019, Dordrecht


Tickets

Historie