Zuid-Holland

Solotour Matthijn in het Klein

Matthijn neemt je mee terug naar de basis. Met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn - en jij kunt erbij zijn!

Worship met Sander & Angela

EGHW Oud-Beijerland organiseert een aanbiddingsconcert! Met als primeur het duo Sander & Angela. Thema: 'ik kies aanbidding'.

BAM Congres 2023

Laat je inspireren door moedige ondernemers die met overtuiging met People, Planet, Profit, Pneuma aan de slag zijn.

Combattimento: The French Connection

Muziek van o.a. François Couperin, Johann Sebastian Bach en Georg Philipp Telemann.

Kerst met 'De Gouwestem' o.l.v. Martin Mans

De Kerstconcerten van dit 'grootste mannenkoor in Nederland' zijn elk jaar opnieuw een hoogtepunt! Boek tijdig je kaarten en beleef het mee!

Trinity Kerststallen Tour

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst! Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst. Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma. De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

Kerst met Sela - Immanuel, God is met ons

’De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren,
en men zal Hem de naam Immanuel geven,’
wat in onze taal betekent: ‘God is met ons’.

Delise: Verborgen verhalen

Geniet in ‘huiskamerstijl’ op unieke locaties van een avondvullend solo programma, waarbij Delise zichzelf zal begeleiden op gitaar en piano.

Love & Loss – een programma rond Allerzielen

Sopraan Johannette Zomer brengt prachtige, eenvoudige muziek ten gehore met een klein ensemble. Frénk van der Linden, journalist en schrijver, voegt verbindende teksten toe aan de voorstelling, geïnspireerd door zijn eigen ervaringen, zoals beschreven in zijn recente boek 'En altijd maar verlangen', waarin hij brieven schrijft aan zijn overleden ouders. Dit creëert een intieme setting waarin mensen hun overleden dierbaren kunnen herdenken en hun leven kunnen vieren.

A Ceremony of Carols

Een warm kerstprogramma rondom a Ceremony of Carols van Benjamin Britten, met harpiste Veronique Serpenti. In Dordrecht en Heusden.

J.S. Bach: Matthäus-Passion
Ars Musica

Reserveer voor de uitvoeringen in 2024 van de Matthäus-Passion door Ars Musica, onder leiding van Patrick van der Linden.

Timzingt - Laatste Wil

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? Timzingt gaat op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Wonderkind Felix

Welkom in het hoofd en het hart van de geniale tiener Felix Mendelssohn Bartholdy. De jonge componist die al vroeg zijn eigen stem ontwikkelt.

Kerst met LEV; Hij is hier!

Feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Adrian Snell: Alpha & Omega 2023

De Britse zanger Adrian Snell komt naar Nederland om zijn bekende werk 'Alpha + Omega' uit te voeren, dat al decennia lang geliefd is en vaak door koren wordt uitgevoerd.

Greatly Blessed in concert

De 12 zangers van Greatly Blessed geven met hun band (gratis) concerten op diverse locaties. Vooraf reserveren is verplicht.