Zwolle

Elly & Rikkert: Mooi Geweest!

Elly en Rikkert vieren hun 50-jarig jubileum met een afscheidstournee. Een mix van verhalen, poëzie, cabaret en oude en nieuwe liedjes.

27 november - 9 mei, Zwolle

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Matthijn Buwalda is in 2019 en 2020 wederom te vinden in de Nederlandse theaters! Een avond vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

4 december - 6 mei, Zwolle

Trinity: Kerststallentour 2019

De mannen van Trinity nemen je komende decembermaand mee op reis naar Kerst met de derde editie van de Trinity Kerststallentour.

Zaterdag 7 december 2019, Zwolle

Kerst met LEV: Mensen van Vrede

LEV trekt opnieuw door het land met een reeks kerstconcerten. Dit keer met een nieuw verhaal: Mensen van Vrede.

Vrijdag 20 december 2019, Zwolle

Stiltetour: Van presteren naar liefhebben

tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid.

Vrijdag 27 maart 2020, Zwolle

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

Donderdag 14 mei 2020, Zwolle

Timzingt: Verloren Vaders

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Tim zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak. Het blijkt een goede plek om zijn leven te overdenken.

Woensdag 27 mei 2020, Zwolle


Agenda

Historie