Train-de-trainerdag voor wandelcoaches

Maarn, Henschotermeer, dinsdag 18 april 2017, 10:00 - 12:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Geloofwaardig Spreken voor nieuwe data.

Info

Houd je van wandelen en herken je dit?

  • Je hebt veel gesprekken (binnen) met mensen en je bent benieuwd wat het je oplevert als je elkaar buiten zou spreken.
  • Je wandelt al regelmatig in een één-op-éénsetting en je bent benieuwd hoe je de natuur kunt inzetten in het gesprek.
  • Je bent enthousiast over het concept van een wandelworkshop voor een groep en je gunt nog veel meer mensen een  vergelijkbare ervaring in de natuur.
  • Je wilt graag feedback op jouw stijl van begeleiden, zodat je je verder kunt ontwikkelen in het begeleiden van een groep en/of wandelcoaching. 

Speciaal voor jou organiseer ik deze trainingsdag voor wandelaars op dinsdag 18 april. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Welkom aan maximaal 10 coaches, counselors, trainers, kringleiders, jeugdleiders, verantwoordelijken van vrouwengroepen, pastoraal werkers, voorgangers, etc. 

Wat leer je tijdens deze dag?

  • Je krijgt ter voorbereiding op de trainingsdag het boek ‘Wandelen & genieten met God’ thuisgestuurd, zodat je thuis al kennismaakt met werkvormen voor doeners, dromers, denkers en beslissers.
  • Van tevoren krijg je per mail alvast een opdracht die je kunt voorbereiden.
  • Je leert en ervaart hoe je opdrachten bedenkt die bij jou, bij jouw wandelaars en bij de omgeving passen.
  • Je leert en ervaart hoe je bij het opzetten van een wandelworkshop zorgt voor de juiste balans tussen actie, reflectie, ontmoeting en stilte.
  • Je ontdekt je eigen stijl, waardoor je (meer) ontspannen voor een groep staat.
  • Je krijgt feedback op de manier waarop jij jouw opdracht presenteert en hoe je de groep begeleidt.

De dag is anders opgebouwd dan de andere trainingsdagen. We raden je aan om naast deze trainingsdag ook een andere trainingsdag van Geloofwaardig Spreken te volgen, zodat je leert hoe je meer ontdekt in een Bijbeltekst, leert mindmappen, etc. (Kijk bijvoorbeeld hier voor meer info.) Schrijf je je liever in voor deze ene trainingsdag? Ook prima, je kunt deze trainingsdag ook heel goed als losse training volgen!

De training wordt gegeven door Paulien Vervoorn. Paulien is coach, trainer, spreker en auteur van o.a. ‘Hartelijk getalenteerd’, ‘Geloofwaardig Spreken’ en ‘Wandelen & genieten met God’. Dit laatste boek in ontstaan vanuit de wandelworkshops die ze ontwikkelde.

Waar en hoe laat?

Vanaf half 10 ben je welkom voor koffie en thee in de buurt van het Henschotermeer. We zijn uiteraard bijna de hele dag buiten. Tussen de middag staat een verzorgde lunch voor je klaar, zodat je met nieuwe energie verder kunt wandelen. Rond 17 uur ronden we de dag af en ga je naar huis met nieuwe inspiratie.