Trinity: Kerststallen tour 2017

Putten, Hippisch Verband, donderdag 21 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Saskia
Geweldig, super, fantastisch vooral het eerste nummer waarbij de bandleden ieder op een eigen trommel sloegen. Was weer zoals altijd super genieten!
Kok
Wat een feest! Genoten. Enorm talentvol met diverse instrumenten en zang. Prachtig Trinity!
Hester
Echt super gaaf! Wat een talent. Fantastische avond gehad samen met mijn man en onze dochters, en alle andere bekenden en onbekenden.
Dries En Nenni
Goed gedaan gebroeders Smelt en Bert. Petje af. Ook mooi dat jullie tussendoor nog even een praatje kwamen maken. Veel succes verder gewenst.
Gerlof Koopmans
Spetterende opening! Mooie up tempo en 'internationale' uitvoeringen van verschillende vertrouwde kerstliederen. En ook het de nieuwe nummers maken me nieuwsgierig naar de nieuwe CD die binnenkort uitkomt ;) Kortom: topshow van rasmuzikanten, waarbij ook de inbreng van de zangeressen cq violiste en accordeoniste niet vergeten mag worden! Zij voegden echt wat extra's toe aan de avond. Enige minpuntje was dat de avond na het korte acoustische optreden een beetje abrupt was afgelopen... Maar al met al heb ik samen met mijn oudste dochter genoten van een fantastische avond!
Roel En Lydia
Opening was spectaculair! Optreden zoals altijd top, super gaaf arrangement. Erg goed in elkaar gezet met oude en nieuwe kerst- en niet kerstnummers. Ook de kids vonden het fantastisch!
Maaike
Heerlijke avond gehad! Kippenvel moment door het ‘Komt allen te samen’ Zo mooi om met christenen van allerlei pluimage te mogen zingen dat we Hem aanbidden.
Annemarieke
Mooi multicultureel ! En echt gevierd dat Jezus is geboren! Maria en Josef waren er ook! Elbert knap Arabisch stille nacht gezongen! En de dames op viool en accordeon dat was geweldig! Israel, Brazilië etc ... alles kwam langs. Dan nog een intieme acoustische toegift met persoonlijke kerst wensen en zegeningen. Klasse!! Oh ja en de oliebollen en ander lekkers met warme choco niet te vergeten! Erg bedankt !!
Jolanda Weeda
Top avond! Heerlijke swingende muziek mooie stemmen! Werd er warm van! Ook gewoon gezellig en goede sfeer! Mooi die afwisseling met kerstmuziek en eigen programma en zo heerlijk dat Trinity in het publiek kwam Hartverwarmend om te zien hoe Elbert spontaan de armen om iemand heen sloeg! Ook het oogcontact van Bert met mijn vriendin Hanneke heeft indruk gemaakt. Was prachtig! Volgend jaar weer!!!?
Wieke
Super gezellige avond gehad met mijn dochter en vriendin. Leuke sfeer. Mooi concert!
Martin
Prima locatie en erg gezellig, top! Groeten van de vader van de djembé girls
Gaby
Het was weer een feestelijke avond! Super gaaf dat er zoveel afwisseling was tijdens het optreden! Bedankt Trinity!!
Annelies Petersen
Geweldige avond. Sfeervolle locatie. Fantastisch concert.

Info

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Het concert start rond 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.30 uur.

Kerst, maar dan heel anders. Een multiculturele, wereldwijde kerst. Niet in kerken of theaters, maar in een echte stal, waar het allemaal begon. Zet twee boerenkarren neer en je hebt een podium. En met de akoestische muziek van Trinity en folky sfeer voelt een stal al snel als een huiskamer. Geen glitter, goud en opgeprikt gedoe. Gewoon genieten. Dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst in de koude winternacht. Maar koud zul je het al swingend vast niet krijgen. En er is lekker eten en drinken bij het vuur. Felíz Navidad!

Trinity trekt tijdens deze tour langs grote paardenmaneges. Kom Kerst in de stal meebeleven met Trinity!

Let op: concert met staplaatsen. Voor bezoekers waarvoor het fysiek niet mogelijk is het gehele concert te staan, is het mogelijk een stoel mee te nemen. Deze kunt u neerzetten in een daarvoor afgezet vak.

In de (kerst)stemming komen? Luister de Kers(t)verse single ‘Masterpiece of Love’ via onderstaande link.