Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Not About Me - Live in Concert

Utrecht, Motion Church Utrecht, vrijdag 6 juli 2018, 20:00 - 22:30 uur

Info

Entreekaarten zijn gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Er is beperkt plaats, dus reserveer tijdig!

Not About Me is de nieuwste muziekbeweging die ons land rijk is. Een muziekgezelschap onder leiding van William Wixley (o.a. bekend van zijn lied Justice Song en als zangleider op de EO-Jongerendag). In Utrecht geeft Not About Me begin juli een introductieconcert.

Wordt geïnspireerd en geraakt door moderne muziek met muzikale invloeden van o.a. Coldplay, For King and Country en Hillsong Young & Free. Muziek met een hart van aanbidding die wijst op Jezus. Beluister hier de nieuwste single 'Fail Me Never', geïnspireerd op een persoonlijke ervaring van William. Het weten dat God altijd bij je is terwijl je het niet altijd voelt. Terwijl 'Living Water' een up-tempo, 'geloof aanwakkerende' song is: “Deep inside I feel the faith to move a mountain”. Andere nog niet uitgebrachte songs gaan over niet langer voor jezelf alleen leven, verlangen naar vervulling en terugkeren bij Jezus.

Crowdfunding
Momenteel loopt er een crowdfunding campagne, die het mogelijk moet maken de volgende 2 singles op Spotify en YouYube uit te brengen en de komende concerten van passende vormgeving en visuals te voorzien. Voor je steun krijg je iets terug: je kunt kiezen uit verschillende beloningen. Neem een kijkje op de crowdfunding-pagina.