Pasen met Sela - God van leven

Arnhem, Eusebiuskerk, zaterdag 31 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Elena Bulten
Het was prachtig & geweldig & mooi & zo intens & nog zoveel meer! Te veel om te kunnen omschrijven... God en Zijn Geest waren erbij! Dat heb ik diep van binnen mogen ervaren. Voor mijn man en mij een zalige start van het vieren van Jezus' opstandig en het Leven wat Hij daarbij voor een ieder van ons in petto heeft. Vol van Zijn rust, vrede en vrijheid. Al met al een avond die we niet snel vergeten! Het heeft een diepe indruk gemaakt! We hebben van het begin tot het eind genoten! Alle eer aan Hem die alles voor ons volbracht heeft, Hallelujah!
Leo
Wat een geweldig Pasen heeft Sela ons bezorgd. Alle eer aan God, Die onze redding Is!!
Marjon
Ons eerste concert van Sela. Wat hebben wij genoten! Wat een prachtige liederen! Ga zo door!
Annelies
Wat een mooie avond!! Ontroerend, indrukwekkend, aangrijpend (o.a. het stiltemoment) en blij. Genoten van jullie prachtige muziek en zang! Dank jullie wel!!
Dorothee
Het was geweldig! Alle eer aan Hem! Een goede mix van samenzang en luisteren. Bedankt "sela" voor deze fijne avond. Gods zegen!
José Ter Voert
Ik was er voor de eerste keer en had twee kennissen meegenomen; alle drie vonden we het méér dan geweldig, in alle opzichten! Sela: bedankt!!!
Elisa En Fenny
Indrukwekkend en ontroerend. ook de complimenten voor de nieuwe bezetting. het klonk geweldig! het was geweldig!
Rosalie
Zo bijzonder hoe jullie ons mee namen door het wonder van Pasen
Marja
Zoooo mooi. Zo helpend om opnieuw iets te vatten van het lijden van de Here Jezus voor ons. Uit liefde. Door de liederen heen Goede Vrijdag en Pasen in een gevierd. Heel mooi programma. Shalom!!
Petra
We hebben genoten van de prachtige liederen en muziek!
Geertje
Indrukwekkend. Eerbiedig uitbundig. We hebben genoten.
Albertina En Mendy
Geweldig mooie avond gehad, voor het eerst zonder Kinga. Genoten van Erica en Mirjam. En uiteraard alle anderen.
Edwin
Geweldig we hebben echt genoten mooie liederen en goede muziek keuze
Evert Verboom
Was een hele fijne avond. Zaten achterin maar het geluid was prima en af en toe liepen we naar voren om wat meer te zien wat goed mogelijk bleek. Mooie stemmen van de dames die voor ons nieuw waren...er werd zeer gedragen en betrokken gezongen door iedereen! We hebben genoten, ook van de instrumentalisten, de aankleding, de liederenkeuze, kortom jullie hebben ons een geweldige avond bezorgd waarvoor we graag vanuit Eindhoven naar het Noorden blijven rijden :-)
Robert Van Maanen
Fantastische avond,echt een fijne avond,we vonden het concert opbouwend met stille momenten en prachtige liederen en de nieuwe zangeressen hebben het prima gedaan
John
FANTASTISCH!
Dick
Prachtig!
Willeke Van Den Broek
Bedankt voor de mooie avond. (Helaas zaten we vrij achterin. Zagen het slecht. Maar wel kunnen genieten)
Janita
Prachtig! Wij heben genoten!
Ellen
Enorm genoten ????

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.