Rikkert scheurt het jaar door (oudejaarsconference)

Kampen, Stadsgehoorzaal, vrijdag 28 december 2018, 20:15 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Carlo
Het was werkelijk waar geweldig!
Van Wijk
We hebben genoten van deze avond.Wat een verademing naast alle andere ouderjaarsavond conferences. Hierbij geen gekromde tenen of gevoelens van irritatie of gene.Echt een avond uit en genieten van de scherpe woordgrappen Wat een talent!
Lucia
Een fijne avond, met hele mooie gedichten en sonnetten, woordgrappen en Rikkert haalde herkenbare situaties aan! En gaf tussendoor zijn duidende mening. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lidy
Een geweldige avond, met hele mooie taal sonnetten, grappen en Rikkert haaldeherkenbare situaties aan! Zeker voor herhaling vatbaar!
Janneke
Helemaal goed. Echt genoten van alles , verhaal en muziek. Super bedankt. Veel heil en zegen , en tot volgend jaar.
Leo Nelissen
Het programma was verrassend, opbouwend en to the point.
Marijke
Prachtig taalgebruik!
Henk
Rikkert is een held! Het was een geweldige avond, en Rikkert is een taalkunstenaar, die -in tegenstelling tot veel hedendaagse vakgenoten- heel goed weet, hoe hij een goede zin moet opbouwen! Ik hoop echt dat Christenen leren wat meer vrolijk-, en wat minder zuur te zijn! Sommige reacties hier zijn echt een beetje jammer. Maar Rikkert, Elly en Jan; bedankt en geniet van een paar glazen goede wijn!
Klaas En Harma
Als totaalcijfer een acht. geweldige woordgrappen, fraaie sonnetten, de liedjes vonden we niet echt pakkend. Elly en de toetsenman deden het goed. Toch missen we denk ik, iets in de dynamiek. Ga het zeker terugluisteren als ie online staat
Jacob
Prachtige taalgrappen, leuke anekdotes echter ik vond het soms ook wat saai. Iets meer dynamiek op het podium zou het goed doen.
Grietje
We hadden een mooie avond, maar voorgaande optredens vond ik meer diepgang in zitten. Misschien heb ik het niet goed begrepen, maar voor mij voelde het hier en daar als spotten met het heilige.
Netty En Roel
We hebben enorm genoten van wat Rikkert ( en Jan en Elly ) hebben neergezet. Prachtig
Grietje Van Overbeek-muller
Ik Vond het een goede avond vond het erg mooi.
Adri
Ik vond het goed al vond ik het ook wat tegenvallen in vergelijking met twee voorgaande jaren. Van mij hoeft alles niet zo braaf te zijn maar soms vond ik de grappen ronduit plat. Andere delen juist weer gevoelig en mooi. De rol van de medespelers vond ik geinig.

Info

Rikkert fileert het nieuws van 2018 door het jaar af te sluiten met een serie oudejaarsconferences, met liedjes, po√ęzie en cabaret. Met muzikale begeleiding van Jan Borger.

In de voorstelling 'Rikkert scheurt het jaar door' blikt hij op eigen wijze terug op het jaar 2018 door middel van liedjes, prikkelende sonnetten, scherpe humor en ontroerende teksten. Een spiksplinternieuw solo-programma waarvan de inhoud nog bepaald gaat worden door het nieuws van morgen en de stofwolken van gisteren. Wie de conference van 2017 'Rikkert wringt het jaar uit', heeft gezien, zal beamen: zorg dat je er bij bent!

Enkele reacties van bezoekers in 2017:

Een avond om regelmatig aan terug te denken. Rikkert bezit de gave van het woord en weet dit humorvol en ontroerend in te zetten! - Pieter

Rikkert heeft het weer voor elkaar. Een programma met een vrolijke noot en een gevoelige snaar. Mooie sonetten en liedjes. Elk onderwerp, hoe vrolijk of moeilijk ook, worden met de nodige humor gebracht. Rikkert is een goochelaar met woorden. Hopelijk volgend jaar weer! - Laura