Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Overijssel

Trinity Wereldwijs: De Grote Familie tour

De mannen van Trinity brengen onder de naam Trinity Wereldwijs Nederlandstalige familiemuziek uit. Ter ere van het nieuwe album 'Een Grote Familie' lanceert de band een tour met ongekend leuke feestjes in de herfstvakantie.

Gastenhuis Klooster Nieuw Sion

Wil je de zomer tot rust komen in de stilte van Klooster Nieuw Sion? Dat kan door één of meerdere nachten te verblijven in het gastenhuis.

Loop mee met de Klimaatpelgrimstocht

Vanaf 30 september komt de klimaatpelgrimstocht door Nederland, op weg naar de Wereldklimaatconferentie in Glasgow. Als individu of als groep kun je een etappe meelopen.

Workshop Kapittelen

Maak tijdens deze maandelijkse workshop kennis met Kapittelen: een instrument om met een groep te komen tot leefregels (afspraken) in samenwerken en samen leven.

Benedictijns leiderschap

Themadag op Klooster Nieuw Sion voor iedereen die stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar leven, naar de leefregel van Benedictus.

Klooster Nieuw Sion: Lectio Divina

Neem tijd voor een avond Lectio Divina in de inspirerende omgeving van Klooster Nieuw Sion.

Driedaagse Bijbelstudieretraite

Driedaagse Bijbelstudieretraitre, onder leiding van emeritus-predikant Leo Smelt, in Klooster Nieuw Sion. Naast bijbelstudie veel ruimte voor rust, natuur en eigen invulling.

Concert Magna Musica

Uitvoering van ensemble Magna Musica op Klooster Nieuw Sion.

Koorvesper

Een koorvesper op Klooster Nieuw Sion is een eenvoudige dienst, waarin we luisteren naar het gezongen Woord, een korte overdenking en samen bidden.

Retraitedag Stilte beleven

Neem op Klooster Nieuw Sion een dag voor jezelf om afstand te nemen van drukte, dagelijkse beslommeringen en overdaad aan prikkels.

Dagworkshop Wortelen

Het boek 'Wortelen' van Anselm Grün is de inspiratiebron voor deze dagworkshop op Klooster Nieuw Sion.

Driedaagse stilteretraite

De meerdaagse Stilteretraite op Klooster Nieuw Sion biedt je een unieke kans om nieuwe ruimte en rust te ervaren in de stilte van het klooster.

Gezonde leefstijl retraite

Gun jezelf een paar dagen rust en bezinning in Klooster Nieuw Sion, tijdens deze coronaproof retraite die eens per kwartaal wordt georganiseerd.

Droommeerdaagse Klooster Nieuw Sion

Tijdens deze Droommeerdaagse op Klooster Nieuw Sion krijg je onder meer handvatten om je eigen dromen te onderzoeken en ervaar je hoe je samen in een groep dromen kunt onderzoeken.

Jubileumtour Ralph van Manen

Tijdens deze jubileumtour speelt Ralph van Manen met zijn voltallige band liederen uit zijn oude en nieuwe repertoire.

Over Overijssel


Agenda

Historie