NederlandsContact

Kerst met Sela - O kindeke klein

Harderwijk, Grote Kerk, zaterdag 15 december 2018, 15:30 - 17:45 uur

Reacties van bezoekers

Ester
Het was super leuk. We hebben er van genoten.
Theresia
Geweldig mooie liederen wederom genoten
Henry
Prachtig concert. Nieuwe liederen, klassiekers in een nieuw jasje. Licht, geluid uitstekend. Heerlijk om bij te zijn, mooi begin voor de kerstperiode.
Geertruida
Het was prachtig, heerlijk gezongen en kerst gevierd. Was met mijn 2 meiden, die het fantastisch vonden. Het was fantastisch hoe de kinderen erbij werden betrokken
Amy
Prachtig om kerst zo te vieren samen❤️ Vooral de kinderen genoten!
Eva
Het was heel mooi! Zowel de liederen door Sela gezongen als met elkaar. Mirjam heeft ook mooi gezongen en de harp was een mooie toevoeging! Het accent lag op 'Hem de eer te geven en wat Hij voor ons over had' prachtig!
Annie Van Putten
Helaas kon ik niet naar het concert omdat ik ziek was geworden me buurvrouw en zus zijn wel geweest die vonden het een mooi kerstconcert.
Geertje Lammers
Prachtig concert, wat hebben we genoten. Goede voorbereiding op het kerstfeest, het samen zingen van mooie kerstliederen en het luisteren naar nieuwe en bekende liederen van Sela. De kinderen werden er ook bij betrokken erg fijn.
Berdine
Prachtig! Genoten met m’n zussen
Wim En Nicoline Venis
Mooi programma Harp was een mooie toevoeging. En ook het samen zingen als voorbereiding op het kerstfeest
Henk Van Der Mark
De schermen waren te Klein voor mensen acheterin. Veel mensen kunnen dit niet Lenzen. Voor de rest too. Belichting top. Locator top. Prima goed gedaan. Zo bereiken we meer mensen. Eigentijds . Compliment.
Alice
Prachtig concert en een mooi netjes optreden ! Heel fijn van de mogelijkheid gebruik te kunnen maken om samen met de kinderen naar zo'n concert te gaan en op deze manier samen Kerst te mogen vieren !
Geke Hoolsema
Mijn man en ik hebben genoten. Van de prachtige muziek, de mooie liederen, het samen zingen ter voorbereiding op het Kerstfeest. Het lied dat a-capella werd gezongen vraagt om meer!
Gert Staal
Onze waardering is groot. Alles was afwisselend: rustige/stevige muziek, nieuwe en oude liederen, programma voor ouder en jonger, zitten en staan, donker en licht. Bedankt voor het delen van jullie talenten en het delen van het pure Evangelie.
Marja Pater
Het was prachtig! Wat hebben we een heerlijk kerstfeest gevierd!

Info

O kindeke klein, o kindeke teer!

Uit hoge hemel daalt Gij neer;

verlaat uw Vaders heerlijk huis,

wordt arm en hulploos, draagt een kruis.

O kindeke klein, o kindeke teer!

Dit prachtige lied wordt al eeuwen gezongen. A capella in huiskamers, tijdens concerten in een bewerking van Johann Sebastian Bach of tijdens de dienst in een al even oude kerk. Het is zo'n kerstlied dat ons iets wonderlijks te zeggen heeft.

Teer, kwetsbaar, hulpbehoevend. Jezus kwam ter wereld, even kwetsbaar als wij. Hij kreeg geen koninklijke ontvangst in veiligheid en weelde. Gezonden door zijn Vader en liefdevol verzorgd door Jozef en Maria ging Jezus ons voor. Van teer in een kribbe naar teer en kwetsbaar aan het kruis.

De 'Kerst met Sela'-concerten staan dit jaar in het teken van kwetsbaarheid. We gedenken de komst van Jezus met prachtig oude liederen zoals het lied hierboven. Mirjam, Sela's nieuwe zangeres, is erbij en muzikaal wordt een harp aan Sela toegevoegd. De klank past mooi bij het thema.

Tickets


Samen zingen Kerstconcerten Sela Gelderland Harderwijk

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.