Trinity: Gatherings

Woerden, Boerderij Cattenbroek, vrijdag 5 april 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Elvera
Al 4 jaar member van de Trinity club. Is altijd weer een feestje en te gek om mee te maken!
Rianke
Heerlijk om even helemaal los te gaan!!! Jullie verstaan de kunst als geen ander om de spetterende blijdschap van het evangelie met muziek over te brengen. Een feestje met Gods familie! Wat een leuk concept zo'n gathering!! En de familie van Laar bedankt voor de gastvrijheid: geweldig gedaan!
Maaike
Wat een feest, jong en oud danste en zong mee. Jullie houden van muziek, nee jullie zijn muziek. Het spettert, het zwingt, het heeft ziel. Genoten!
Marike
Heel gezellig en knus....en trinity heeft er weer een feestje van gemaakt!
Cees
Top formule !!!
Leny
Het was weer gaaaaafff !!!!!
Carin
Super gaaf lekker dicht bij huis en knus zo dicht bij elkaar met een kleine groep zo dicht bij de bend echt een aanrader

Info

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings.

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: 'We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!'

'En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van kletsen en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.'

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten en te kletsen. Bij een Gathering zijn er alleen staanplaatsen beschikbaar.

Waarom zou je gaan? Nou, bekijk het zelf: Trinity nam alvast de proef op de som en deed een proef-Gathering. Bekijk hieronder hoe knotsgezellig het wordt: