Trinity: Gatherings

Rouveen, Ons Achterhuis, vrijdag 24 mei 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Rolands
Geweldig!! Erg genoten, en erg gezellig zo kleinschalig. Leuk dat ze daarna rondlopen voor een praatje.
Karolien
Was een hele mooie avond! Door het kleinschalige voelde ik me meer verbonden met de band. En de locatie was ook helemaal top :)
Gerdien
Gigantisch genoten , ik zie uit naar een volgend weerziens met jullie dat zal vast in zwolle zijn met kerst
Tineke
Fantastisch met een hele grote F!!!!

Info

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings.

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: "We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!"

"En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van kletsen en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft."

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten en te kletsen.

Waarom zou je gaan? Nou, bekijk het zelf: Trinity nam alvast de proef op de som en deed een proef-Gathering. Bekijk hieronder hoe knotsgezellig het wordt: